جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
و منی که 35روز تو اوج کنکور فقط نون و ماست یا شیر و دوغ خوردم چشمام میبستم میگفتم للان قورمه سبزی میخورم و ب زور لقمه رو قورت میدادم چقدر بعد بود و بدتر از اون به خاطر تغذیه بد اصلا سر جلسه کنکور جوابا یادم نمیومد همش سرگیجه داشتم اون سال20 کیلو کم کردم
همش یه طرف غصه خواستگارایی که میومدن وضعیت رو میدیدن وفرار می کردن یه طرف یادمه یه بار سوار تاکسی شدم چون خیلی محجوب ومومن بودم راننده گفت به خونوادم اطلاع بدم بعد از ظهر با همسرش میان خواستگاری و گفت پسرش کارمندیه ارگان دولتی خیلی خوبه منم به پدر و مادرم خبر دادم بعداز ظهرش اومدن مادره از در اومد تو معلوم بود چی با خودش فکر کرد که ۵دقیقه بعد با یه بهونه خیلی مسخره شوهرشو بیرون کشید و رفتن که رفتن
باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷