2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت با نی نی سایت آشنا نمیشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 73 پست
حرف دل منو زدی کاش هیچوقت اینجا نیومده بودم

برای من خیلی پر برکت بود و همیشه خدا رو شاکرم که اینجا اومدم. توضیحاتش داخل امضام نوشتم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش نی نی یارا یه فکری کنن تا بدبخت نشدیم @niniyar_3

امروز شیفت نینی یار پنج هست.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
میشه الان پیام بدیم ، روز زوج برامون حذف کنن یا حتما باید روز زوج پیام بدیم؟

سلام

فقط روز و ساعت خودشون 

باید خصوصی بهشون لینک بدین.

پیام های غیر این اوقات رو اصلا نگاهشون هم نمی کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من یه کاربری قبلا داشتم ، با ایمیلم وارد میشدم ، رمز عبور ایمیلمو فراموش کردم ، میتونم اون کاربریو ب ...

آره بازیابی رو امتحان کنین.

چند وقت پیش که بازیابی درست بود.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنون عزیزم 🙏🥰

خواهش می کنم.

💚💚💚

خوندم ولی متوجه نشدم لینک یه تاپیکمو از کجا بیارم.نمیدونم لینک تاپیکم چیه

برید توی یکی از تاپیک های خودتون

بعد بالای صفحه آدرسی هست آن میشه لینک همون تاپیکتون

با ninisite.com شروع میشه آن رو کپی کنین.

خوندم ولی متوجه نشدم لینک یه تاپیکمو از کجا بیارم.نمیدونم لینک تاپیکم چیه

این روش آسونه:

2️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ 🟧🟧🟧 پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

منم همین نظرو دارم از وقتی اومدم اینجا فهمیدم چقدر ادما مزخرف هستن (افراد خوب هم وجود دارن) 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

باید چیکار کنم ؟ بلد نیستم ، رمز ایمیلمو فراموش کردم ، راه دیگه ای هست ؟

خب پس اول برای ایمیل رمز جدید بگیرین.

از قسمت فراموشی رمز عبور برای ایمیل استفاده کنین ⬅️ بعد از این که رمز ایمیل رو پیدا کردین

بیایین نی نی سایت و بازم بزنین فراموشی رمز عبور ⬅️ بعد ایمیلتون رو بدین بعد یک لینک براتون می فرستن و... بعد رمز عبور جدید بدین.

این روش آسونه:2️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ 🟧🟧🟧 پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم ⬅ ...

عزیزم ینی هر روز حذف تاپیک دارن یا فقط روزای زوج؟من متوجه نشدم

من ده تا تاپیکام میخوام پاک شه

تو چمدت عملی میشه؟ روزی یدونه اگه بشه خوبه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅