2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 116055 بازدید | 1453 پست

هیچ مشکلی با فقر نداشتم کلا شخصیتم  جور یه که همه چی می تونم تحمل کنم ولی خوشحال باشم  ولی امام از زخم زبون زدن و مسخره کردن بقیه هم کلاسی ها و فامیل و ....هر کس زخم زبون  زد و مسخره کرد به چشمم دیدم که خدا طوری چید که داشته هاشو از دست بده و بعضاً محتاجم شه‌ ولی من وقت نیا ز شو ن مثل خودشون رفتار نکردم چون درک می کردم چه حس بدی داره شماتت به خاطر چیزی که تقصیر تو نیست 

من مادرم تو خونه های مردم کار میکرد من و خواهر کوچیکمم صبحای زود بیدار میکرد با اتوبوس میرفتیم خونه ...

خدایا....خدایااااا.....چکار کردی با دل من تو امروز دختر 😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭 یا الله. طاقت خوندن ندارم دیگه. بمیرم برات. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بابام تا یه سنیم خیلی خسیس بود خیلیم نه البته

اونم تقصیر مامان بزرگم بود 

مرد خداروشکر اخلاق بابام چقدر بهتر شد

نه ختمش رفتم نه هیچیش

هرکی این پیامو میبینه ترو حضرت زهرا بچه اتونو خسیس باز نیازید

اخرت خوبی ندارین

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
دقیقا حسرت پالتوروداشتم .بهم میگفتن چرانمیخری میگفتم دوست ندارم وله له میزدم برای پالتو ..پول توجیبی ...

وای وای وای 

سختی اینکه نداری یه طرف، فشار روانی اینکه کسی نفهمه نداری یه طرف دیگه

یکی ازبدترین تجربه های من همین بودکه مدیرمدرسه صدامون میزد که یچیزی بهمون بده  بعد دوتا ازهمکلاسی هام توراه برگشت اینوبه روم آوردن درست مااوضامون خیلی خوب نبود ولی بابام خیلییی بهترازاونارو برام میخرید من واقعا اون مدیرمدرسمونو نمیبخشم حتی اگه قصدش کمک بود درک نمیکرد یه دختر نوجون جلودوستاش صدا کنه یچیزی بهش بده خردش میکنه 😐😐😐😐😐😐😐

امان از زخم زبون . خدا تو کاسه شون بذاره

میزاره چون سنت خداست ،البته خدا شاهده من واسه هیچ کدوم  بد نخواستم ولی خدا نشون داد بهم که عاقبت این کار چیه ،واقعا هر کس واسه چیزی به کسی زخم زد همون بلا سرش میاد

کاش این تاپیک حالا حالاها بمونه و اون دوستانی که وضع مالی خراب دارن و تو نیازهای اولیه خودشون موندن ...

آی گفتی👍🏻👍🏻👍🏻 متنفرم از این جمله که میخوان بچه بیارن میگن روزی رسان خداست. خدا عقل و شعور داده به آدم، اختیار داده، ما باید استفاده کنیم. بیچاره و بدبخت میشن اون بچه ها.

من انقدر تبعیض دیدم

تصمیم گرفتم توی زندگیم یک بچه بیارم

تا هم تبعیضی درکار نباشه

هم در رفاه نسبی باشه

و از نظر اقتصادی غصه نداشته باشه

با اینکه کیست و توده سینه دارم دکتر جراحم مدام میگفت بهتره مجدد باردار بشی برات خوبه اما 

من اشتباه نکردم

و روی یک بچه موندم

ما داشتیم خورد و‌ خوراک خوب پوشاک خوب حتی طلا هم داشتم همیشه مامانم کلییی طلا داشت 

ولی خونه پدری بابام زندگی میکردیم 

بابام پول داشت خونه بگیره نگرفت به حرف مادرش بود همیشه 

طلاهای مامانم و خراب کرد رفت چوب حراج زد به مالش آخرین طلام که گوشواره بود و از گوشم درآورد رفت کربلا 

آدم بی مغزیه مادرم و مریض کرد خواهرم مریضه 

هممون یه جور اعصابمون خرابه بخاطر بابام 

الان دیگ هیچی نداره بدبخت بیچاره شده برام جهیزیه خوب نزاشت برای بچم سیسمونی نخرید آسیب بی عقلی بابام خورد به ما

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

درکت میکنم ،نگم از خواستگارایی که داشتم همش چشمشون رو اثاث داغون و در و دیوار خونمون بود 💔

چقدر شبیه من بودی کلی داستان ها داشتم.میشه اسم داستان زندگی مو بزاری نبرد برای زندگی.البته بابام کلی پول داشت خرج کارهای بی خود میکرد.اصلا به زندکی ما یه درصد هم نرسید.نه خونه .نه ماشین .نه لباس .نه وسایل خونه نه ابرویی.فقط مادرم بنده خدا یه مقدار به ما میرسید.بعدشم خدا کمکم کرد و تلاش کردم خودم

چی شد درنهایت همو گرفتین همو دارید؟ الان اوصافت چطوره

نه 

من همون سال که جوابمون کردن ازدواج کردم ۱۵ سالم بود راستش ازلحاظ مالی یکی بودن 

در رفاهم ولی زندگی بشدت سردی دارم