2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 47757 بازدید | 743 پست
من تو مدرسه غصه ی بقیه دخترارو میخوردم کفش خوب . لباس زمستونی خوب . کیف خوب . خورد و خوراک خوب . اما ...

کلا ۳۰ درصد دهه شصتی ها مجردیشون همین بوده حالا بی پولی و نداری و بی خرجی از ی ور کتک خوردن جوری ک تا یک هفته نمیتونستی از جات تکون بخوری هم از ی ور تا دعوای زن و شوهری میشد مادر و پدر عقده هاشونم رو ما خالی میکردن هنوز دوساله نشده بود یادمه ک چ کتکایی خوردم هنوز یادمه ک الان ۳۶ سالمه چشام دنبال عروسک و وسایل اسباب بازی چون هرگز ن عروسک داشتیم و ن اسباب بازی همیشه نگاهمون با حسرت دنبال دیگرون بود هنوز اون حسرتایی ک از خونه همسایه ها بوی غذاهای خوب خوب میومد ما خونمون غذا نبود گشنه میرفتیم مدرسه گشنه تر برمیگشتیم من انقدر ب همکلاسیم میگفتم یک چیزی نداری بهم قرض بدی نون و پنیر ساده ای  داشت و نمی‌داد هیچوقت یادم نمیره میرفتم سطل آشغال مدرسه تو کلاس ک همه داخل کلاسن و کسی تو حیاطش نبود میگشتم چیزی پیدا کنم و نکردم فقط یکبار یک تیک گی ک خورده شده بود نصفش و انداخته بود آخه بابای اون طرف ب پولداری معروف بود و همه دور اون جمع میشدن و در مدرسه هم همیشه دوستی نداشتم پیش هرکسی میرفتم هولم میدادن میگفتن گمشو ازت خوشمون نمیاد  اه.   خلاصه اگ بخوام اگ زندگیناممو بگم خیلی دردناکه و بدتر اینک شوهر پولدار کردم تا وضع خونه پدرو اخلاقش با ماها رو دید با اینک بی نهایت پولداره اگ بدونین بدتر از مجردیام دارم تجربه میکنم باورتون نمیشه

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

وقتی که دخترعموهام دقیقا همسن منو خواهرم بودن سیب میخوردن یکی دوگاز میزدن مینداختن تو حیاط مامانم میرفت میاورد برا ما 💔این فقط یکیییی از خاطراته 

توی یه خونه زندگی میکردیم 

اما الان الحمدلله زندگی ما خیلی بهتر از اوناس اما چه فایده

کورد ✌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید از نظر بقیه ما وضع مالیم خوب نباشه ولی من میگم خدا بیشتر از آنچه باید به ما داده و من خیلی راضی ...

مهربونم مهم ترین چیز واسه ی مقایسه نکردن شخصیت و تازه به دوران نرسیده بودن فرد و مناعت طبعش هست 

خیلی ها هستن با وضع پایین تر از معمولی اما با این حال همیشه چیزی واسه ی فخر فروشی و مقایسه پیدا میکنن

ما هم همینطور ،یاد بد رفتاریای بابام میفتم میخوام فقط بمیرم ،یه سال عید یه جعبه شیرینی خرید من بچه ب ...

وااای این رفتار پدرتون که دیگه ربطی به فقر نداشت؟

بعدم شما که خیلی کم جمعیت بودین حتی پدرت با کارگری هم میتونست ی زندگی ساده رو فراهم کنه چون اکثر کاربرا اگه وضعیتشون این بود تعدادشون زیاد بود

نمیدونم واقعاهیچ تضمینی نیستاما بنظرم اگر از طرف موسسه کار کمی احتمالا امنیتت بیشتر باشه حواست باشه ...

اره اینم خوبه ها اصلا ب دوربین فکر نکرده بودم ک حتما هم داره ولی بهم نگفته قراره امروز برم ولی دو ب شکم دیروز ب شوهرم گفتم تو شهرمون ک خجالت میکشم همه بگن زن فلانی میره کلفتی این و اون و همه ی بی احترامی ای کنن ولی ببینم اگ دوربین نداشته باشه ک آنلاین ب گوشیش وصل باشه ...تو خونه چون راحت‌تر بودم و روحیاتمم با بچه خیلی خوبه قبلا هم هرجا میرفتم انقدر اون بچه های خانواده رو دوس داشتم ک بعد از بیرون اومدن خونه همش دلتنگ بچه ها میشدم مخصوصا اون بچه زیر یکسال

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

اره اینم خوبه ها اصلا ب دوربین فکر نکرده بودم ک حتما هم داره ولی بهم نگفته قراره امروز برم ولی دو ب ...

الهی 

ان شاالله که بهترین واست پیش بیاد جانم 

چون متاهل هستی ،فاصله ی دور اذیتت نمیکنه ؟

توی شهرتون معد کودک و شیرخوارگاه ها واسه کار نیست ؟

ویا کار توی فروشگاه هایی مثل کوروش و....

کارهایی مثل فروشندگی مغازه ها

و یا رستوران های بیرون بر کمک آشپز نمیخوان ؟

توی خونه کیک و دسر نمیشه درست کنی و به کافه ها بفروشی ؟

اگر تونستی جانم 

یه مهارتی که کمتر بهت فشار بیاره یاد بگیر و کم کم جایگزینش کن 

تا عمیشه خیالت راحت باشه و بدنت کمتر آسیب ببینه

این طرز تفکر ۹۹ درصد مردم و حتی همین نی نی سایتی هاستتو تاپیکای زیادی دیدم میگن اونی که خونه باباش ن ...

غلط کردن ،خودمون باید برا خودمون ارزش قائل بشیم،والا من که بفهمم کسی این نظرش با چوب دنبالش میکنم گم شه ،تا حالام خداروشکر خاستگارام وضعیت مالی. خوبی داشتن

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

فک‌نکنم خدایی کسی مثل خانواده ما فقیر پیدا بشه هنوز ک‌هنوزه و من ازدواج کردم وضع پدرومادرم بدتر شده هیچ پول و بیمه ای هیچی ندارن

من همیشه بچه بودم بیرون مانتو نداشتم مانتو مدرسمون همه جا میپوشیدم یادمه یبار اردو میخاستن ببرن از مدرسه ۵ هزار تومان میخاستن ک من هرچقدر توخونه گریه کردم نداشت کسی بده و من نرفتم هیلی ناراحت بودم😔😔😔