2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 69641 بازدید | 975 پست
عزیزم من جای شما نیستم درکت کنم اما به نظرم شما که طعم سختی رو چشیدی الان که خوب شده وضعت بیشتر میتو ...

از هیچی لذت نمیبرم ،فرقی نداره هرچی تو زمان خودش و جای درستش قشنگه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

نه سالم بود برادرم دو سالش بود بغلم بود......دختر عموم سه سالش بستنی لیس میزد....سال ۷۷....برادرم با حسررررررت بهش نگاه می‌کرد....اون لحظه یه دختر بچه نه ساله از دورن تکه تکه شد.....قطره قطره اشکم سرازیر شد ...بیصدا ..کسی متوجه اشکام نشد..برادرم تا چند روز هی میگفت نم نم میخوام...ما ه ها براش یک  تومن یک تومن جمع کردم براش خریدم ..خودم هم نخوردم....خییییلی سخته یه دختر نه ساله همچین ترومای داشته باشه...الان برای بچه هام خییییلی خرج میکنم...همه بهم میگن لوس میشن پررو میشن...ولی من اهمیت نمیدم...دوس ندارم حسرت هییییییییییچی داسته باشن

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توروخدا این حرف رو نزن مطمئنم زندگیت خوب میشه مطمئنم صبر داشته باش و تلاش کن 🥲ما هم خیلی سختی کشیدی ...

اخه بهترم شه دیگه فرقی بحالم نداره افسردگی شدید دارم به خودکشی فکر میکنم شهامتشو ندارم چیه ابن زندگی نکبت بار اولش چی بود ک آخرش بخاد بشه

اسی منم مثل توام زندگی برام لذت نداره

تو هم مثل من حس میکنی همه چی به ته تهش رسیده نه؟ من دقیفا همین حسو دارم نه هیچی خوشحالم میکنه نه ذوق زده میشم نه تو فکر ایندم فقط می‌گذرونم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
نه سالم بود برادرم دو سالش بود بغلم بود......دختر عموم سه سالش بستنی لیس میزد....سال ۷۷....برادرم با ...

کاش بچه هامون جامون شاد باشن و خوب زندگی کنن 

یه بار دایی بیشعورم خانه مادر بزرگم جلو همه فامیل برگشت بهم گفت مامانت همه میوه های گندیده بازار رو  می‌خره....منم اول بلوغ.......اون لحظه مردم و زنده شدم بدنم یخ کرد..داغ شد

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
با گوشت و پوست و استخونم درکت میکنم

میدونی فقط گناهم این بود نداشتم بپوشم ،فقط بخاطر همین باید انگ حسادت میخورد بهم ،خدا شاهده هبچ رفتاری هم نداشتم که از روی اون این حرفو بزنن به همون خدا قسم اصلا حسادت نکردم

یه بار دایی بیشعورم خانه مادر بزرگم جلو همه فامیل برگشت بهم گفت مامانت همه میوه های گندیده بازار رو ...

😔😔😔

از هیچی لذت نمیبرم ،فرقی نداره هرچی تو زمان خودش و جای درستش قشنگه

دقیقا یادمه حسرت یدونه تخم مرغ وداشتم بپزم بخورم .وای ازبوش .هوش ازسرم میپرید ..مامانم میپخت میداد.داداشم میخورد منم باحسرت نگاه میکردم .الان خونه خودم شونه تخم مرغ دارم ولی نمیتونم بخورم .ایکاش مادرم اون لحظه فقط یه لقمه کوچیک بهم میداد ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

فکر کنید تا اینوقت از سال ما هنوز بخاری وصل نکرده بودیم و توی سرما بودیم وقتی هم بخاری آوردن آنقدر کم بود شعله اش که هیچوقت گرم نمیشدیم میرفتم خونه همسایه می‌دیدم گرم و غذا دارن دوست نداشتم برم خونه خودمون 

مادرم می‌رفت کلفتی و از بچگی تنها بودم غذا و لباس از خونه های که کار میکرد برامون می‌آورد دوست داشتم مادرم کنارم باشه همش استرس داشتم وقتی نبود هنوزم از سرما بدم میاد و یاد کودکی هام میفتم

تو بگو بهشت کدومه.....اصلا تو این زمین بهشت کجا بود...
اخه بهترم شه دیگه فرقی بحالم نداره افسردگی شدید دارم به خودکشی فکر میکنم شهامتشو ندارم چیه ابن زندگی ...

من خودم تاحالا چندین بار فسردگی گرفتم ۲بار تا مرزخودکشی رفتم داداشم خودکشی ناموفق داشت و رگش رو زد مامانم ۲باراقدام به خودکشی کرد خواهر بزرگ ترم رو از درخت که داشت خودشو حلق آویز میکرد نجات دادیم🥲

وقتی وضعیت زندگیتون بهتر بشه وقتی ببینی خانوادت خوشحاله مطمئن باش دیگه به خودکشی فکر نمیکنی تو که تا اینجا اومدی بازم تحمل کن  و تلاش کن مطمئنم نتیجه میده 🥲

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
گفتی خاستگار فکر کن فامیل ازم خاستگاری کزدن وسط حرفاش گفت تو تو شرایط بد و نداری بزرگ شدی توقعت بالا ...

این طرز تفکر ۹۹ درصد مردم و حتی همین نی نی سایتی هاست

تو تاپیکای زیادی دیدم میگن اونی که خونه باباش نداره بیخود میکنه توقع داره

یه جوری گارد میگیرن انگار قراره شوهرای اونارو بدزدیم😒

...

من همین الانشم هیچی لباس زمستونی ندارم

۸ تا دندون خراب دارم پول ندارم درست کنم تازه واسه یکی پول اوکی کردم

همین الان دندون دردم

از وقتی یادمه همیشه غصه لباس داشتم

خونه زندگیمونم افتضاحه و خواستگار راه نمیدم

هیچی هم لباس تو خونه ای ندارم همه داغون