2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 190869 بازدید | 2111 پست
وسط کلاس من و یه دختر دیگه رو صدا کردن ببریم دفتر بهمون پارچه مانتو دادن با همون نایلون اومدیم کلاس� ...

وای خدا منم جزو اونا بودم ببخشید خیلی باحال گفتی بخدا تو شرایطت بودم و خجالت میکشیدم ولی الان خندم گرعت خدا نکشدت با نوشتنت 

هی خدا جون چون میگذرد غمی نیست....ولی به نظرم تو شرایط سخت آدمها قوی تر میشن و بهتر قدر زندگی رو میدونن.....درختانی که در بیابانها رشد میکنند مقاوم ترند......منم تو یک خانواده فقیر بزرگ شدم حتی یادمه کیف نداشتم ابتدایی بودم مدرسه که میرفتم کتاب هام تو کیسه برنج می بردم مدرسه جالبه اصلا خجالتم نمی کشیدم یعنی بس که بی عار بودم😂 البته عقلم نمیکشید....یه بار یادمه نون مرغ ها رو خوردم بس که گشنه بودم تو روستا زندگی میکردم چندتا مرغ داشتیم مادرم نون خشک ها رو توکاسه فلزی آب میزاشت نرم بشه....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما واقعا وضعمون بد نبود پدرم کارمند دولتی بود کنارش کار آزادم داشت ولی ی دوره ب حدی ب پی‌سی خوردیم و ...

وای خدا نمیخوام بگم من بدترمو اینا اصلاااا فقط میخوام بدونم مگه تو ماکارانی گوشت میریزن؟ 🥲ما ماکارانیو میخوریم چون اقتصادی تره😂💔الان فهمیدم نههه ما کلا زندگی نمیکنیم 😂🤧

میدونم خیلی سخته شاید اگه تفاوت مالی خانواده ات با همسرت خیلی زیاد بوده و زندگی خیلی خیلی در رفاهی د ...

اتفاقا شوهرم میگه از این طریق خودمو بجایی میرسونم که برادرتم ب گرد پام نرسه البته که الان ما پایینیم اونا بالا و کلی تفاوت زندگیمونه ولی ماهم خدایی داریم عوضش قلب مهربون همسرو بزرگترین بدی هارم تحمل کرده و با خوشی ازشون رد شده.  اتفاقا وضع مالی همسرم بهتر از ما بود ولی پدرش اونقد پسرشو  نزاشت که مستقل بشه که اونم اینجوری شد  

امروزه پدرو مادرا از جنس انسانن برای بچشون.. قدیما پدرو مادرا از جنس سنگ و یخ بودن برای بچه هاشون...

بله متاسفانه دهه های قبل بچه هیچ نوع جایگاهی نداشت😪

بخدا مجازی خیلی به مردم آگاهی داد 

با این شوهری که تحقیرت میکنه میخوای بچه دار بشی؟به نظرم اول یه شغلی یاد بگیر درآمد کسب کن بعد اگه با ...

خب متاسفانه فکر فقیر همینه. همون جور که پدر و مادر فقیر بچه میارن و زجرش میدن، اسی هم با این شرایط روحی و زندگی تو فکر بچه آوردنه

منم یه چی میخرم مث مورچه ذخیرش میکنم واسه بعد که یه وقت کهنه نشه ،ازون طرف همش لباس کهنه ها رو میپوش ...

عزیزم تو هر رفتار رو هر چیزی رو از نداری قدیمتون میبینی. خوب خیلی پولدارا هم مواظب وسایلشونن کهنه نشه‌.خیلی متوسط ها هم تا چند سال پیش بادوم هندی نخورده بودن. خیلیا با اینکه وضع خانواده پدری شونم خوب بوده شوهرشون سرکوفت میزنه(نمونه اش خودم) .

بعضی حرف ها اتفاق های معمولی زندگیه ولی تو فکر میکنی چون ندار بودین اینجور شده.

لذت زندگی الان ات ببر از خدا تشکر کن از همسر ات تشکر کن همیشه. شاید چون همسر ات همش میبینه با وجود اینکه زندگیت خوبه باز افسرده ای این حرف ها میزنه.

خیلیا هم بچگی دارن بعدا ندار میشن اون درد و تحقیر اش بیشتره.

یه برنامه بزار تو خیریه ای کمیته امدادی جایی کار خیریه بکن. فرض کن اون بچه ها خودتی و کمک شون کن. شاید تروما ات حل شد.

منم اگر خواستی در خدمتت هستم باهات استخر و اینا هم میام اگر خواستی. همه چیز درست اش میکنیم. تو هم قوی و با اعتماد به نفس بشی