2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 220025 بازدید | 2349 پست
دقیقا ،هرجی واسم میگیره میگه خونه بابات ازینا داشتی 😂😂 از درد این حرف دیگه خندم میگیره

ی بار محکم جلوش وایسا بگو بی پول بودیم  خدایی نکرده دزد و جنایتکار و مال مردم خور که نبودیم!!هر ادم موفقی ی دوره بی پولی و فقر داشته  ادم  بی پول باشه اما بیشعور نباشه اینارو بهش بگو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا ،لااقل به هم دلداری میدن ،دلم یه خواهر بزرگتر از خودم و متاهل خواست

اسی شما که یدونه بودید 

خرج یکی که کم بوده 

پدرتون مسئولیت پذیر نبود؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

ما هم بعضی شبا گرسنه میخوابیدیم ، به مامانم میگفتم گشنمه ..میگفت بخواب الان روز میشه ...هععععی ..لبا ...

خاهر کوچیکه من یه آجر از کوچه آورده بود خونه بجای عروسک باهاش بازی می‌کرد طفلی 

نه سالم بود برادرم دو سالش بود بغلم بود......دختر عموم سه سالش بستنی لیس میزد....سال ۷۷....برادرم با ...

این کامنت از همشون دردناک تر بود 😭😭😭😭من با تمام وجود درک میکنم من الان وسواس فکری دارم افسردم تراپی میرم اصلا فایده نداره .. الان به قول شما همه میگن دخترتو خیلی پرتوقع بار آوردی ولی من دوست دارم از اینم پرتوقع تر بشه که بتونه موفق بشه 

تک فرزند بودی واینقدرسخت میگرفتن؟ منم یه دختر دارم دلم پسرمیخاد ولی اگر بچم بی لباس وغذابمونه لحظه ج ...

میخوایی بچه بیاری؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

من از همه بدتر بودم با داداشم شبها کنار پارک سیگار می فروختم بابام اعتیاد شدید داشت ، و زندگی که هر کی واسش فیلم نامه بسازه تلخ ترین فیلم تاریخ میشه بعضی از اتفاقها را دیگه بهشون فکر نمی کنم ولی اینکه می گن نمیشه الکیه ، من تنهایی توانستم در ازای نابودی کودکی ، نوجوانی ، جوانی اون داداشم الان دیگه نیست چون کشتنش 

الان چی الان وضعیتت تغییر کرد؟غم انگیر بود ایشالا از این با بعدت تو رفا باشی

اره همه چی نرماله الان ، حس میکنم به ارامش رسیدم ،ارامش مالی و روحی ،همه چی متوسطه ولی هست همینش قشنگه واسم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: