2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دویست بده مامانت

457 بازدید | 25 پست

برا روز مادر سود سهاممو ۳۰۰میخام بدم میگه ۲۰۰بده میگم پول خودمه۳۰۰میدم میگه مگه من رییس بانکم ۳۰۰زیاده گفتم پول خودمه میگه پول خودتم باشه۲۰۰بده گفتم ۲۰۰ یه شلوار راحتی نمیدن خجالت نمکشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مامانش چقدر میده؟ به نظرم برو روسری بگیر واس مامانت  دیگه اینطوری قیمتشم مشخص نیست خجالت بکشی 

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife

همون ۳۰۰ عم کمه وای به دویست

بعدم به شوهرت چه ربطی داره😶

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

زیاد سخت نگیرین هر دوتون. حالا یا دویست بده یا سیصد. زیاد فرقش نیست. اگه همسرت نداره، کمتر بدی، احساس میکنه درکش کردی. اگه داره هم همون سیصدوبده و بدون دعوا بگو زشت بود اگه کمتر میدادم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بعدا پولی که داری رو چک می‌کنه ؟

اگه نمیکنه بگو باشه و کار خودتو بکن 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

چقدر براتون سود ریختن و تین سود برای چند ماهه؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤