من عرب ابادانم برا کار شوهرم رفته بودیم دوبی به یه اقای اماراتی به شوخی گفتم ماهم عربیم مثه خودتون بهمون تخفیف بده در اومد گفت شما عرب باشید ولی تهش ایرانی هستید چ ربطی به من دارید😑😑
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والا به ماهایی که ترکیم یه چیز دیگه میگن کلا ایرانی جماعت آدم بشو نیست با همه مشکل داره جتی هموطن خو ...
من تهران زندگی میکنم باورت میشه یه تهران باهم اتحاد نداره غرب و شرقش همش با همدعوا میکنن😑سره اصالت چه برسه به یه کشور بسه بابا بسه همه ایرانی هستید تموم کنید بازیه کثیفو
خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
فداتم ما چند صدساله که درکنارهم دریک کشور زندگی کردیم تهش برا وجب به وجب این خاک جون دادیم وهمه قومیت هامون خودشونو ثابت کردند این بوی نژاد پرستی ازکجا میاد نمیدونم
درتو بذار بابا. اندازه کل خاندان تو کتاب خوندم. فقط خواستم بهت بفهمونم کی هستی. حالا تو دنبال توجیه و بحثی مهم نیست منم وقت اضافه ندارم. دیگه هم ریپ نزن چون نگاه نمیکنم.