2777
2789
عنوان

چندماه پیش رفته بودم دوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 94 پست
میخواد بگه ایران عرب نداشته بعد ها اومدن ایران و موندگار شدن

پس ایران ترک نداشته کرد نداشته بلوچ نداشته فقط فارس داشته؟؟ این بعده ها که میگید شامل 2000ساله که این قومیتا هستن

میخواد بگه ایران عرب نداشته بعد ها اومدن ایران و موندگار شدن

درواقع اعراب وجود داشتن که با مشخص شدن مرز ایران کنونی یسریاشون داخل کشورن و میشن هموطن ما و یسریاشون جزو کشورای اطراف

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا به ماهایی که ترکیم یه چیز دیگه میگن کلا ایرانی جماعت آدم بشو نیست با همه مشکل داره جتی هموطن خو ...

من تهران زندگی میکنم باورت میشه یه تهران باهم اتحاد نداره غرب و شرقش همش با همدعوا میکنن😑سره اصالت چه برسه به یه کشور بسه بابا بسه همه ایرانی هستید تموم کنید بازیه کثیفو

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
عشقمییی منم یه رگم عرب مامانم بخیتاریه

فداتم ما چند صدساله که درکنارهم دریک کشور زندگی کردیم تهش برا وجب به وجب این خاک جون دادیم وهمه قومیت هامون خودشونو ثابت کردند این بوی نژاد پرستی ازکجا میاد نمیدونم 

عشقمییی منم یه رگم عرب مامانم بخیتاریه

یسوال عزیزم سخته اینکه دو رگه باشی؟؟من نامزدم عربه همش میترسم بچم تو جامعه یا فامیلا پدریش اینکه دو رگس براش مشکلی پیش بیاره

یسوال عزیزم سخته اینکه دو رگه باشی؟؟من نامزدم عربه همش میترسم بچم تو جامعه یا فامیلا پدریش اینکه دو ...

ن اصلا بختیاری و عرب یه رسمو زسوم دارن من هیچ کدومو بلدنیستم زیاد ولی سخت نیست

برو تاریخ تبری بخون تا بفهمی چ میگم الکی دفاع از عربا نکن بی سواد

حرف شما درسته ایران عرب نداشته از اول

ولی اینایی که الان هستن دیگه شدن

جزیی از ایرانی ها خیلییییییی هم مردم

خوبی هستن یادت باشه تو جنگ هشت

ساله چقد جانفشانی کردن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

پس ایران ترک نداشته کرد نداشته بلوچ نداشته فقط فارس داشته؟؟ این بعده ها که میگید شامل 2000ساله که ای ...

منظورش قوم اصیل ایرانی هست

برو تاریخ تبری بخون تا بفهمی چ میگم الکی دفاع از عربا نکن بی سواد

بیسواد تویی که کوری ندیدی هشت سال داخل همین کشور جنگ بود خوزستان دیاره همون عربا یه وجبشو ندادند به عرب غیر ایرانی تاریخ تبری بخونم که چی 

بیسواد تویی که کوری ندیدی هشت سال داخل همین کشور جنگ بود خوزستان دیاره همون عربا یه وجبشو ندادند به ...

دده منظورس چی دی بی

تو روستاتون یه چارتا کتاب تاریخی بخون

درتو بذار بابا. اندازه کل خاندان تو کتاب خوندم. فقط خواستم بهت بفهمونم کی هستی. حالا تو دنبال توجیه و بحثی مهم نیست منم وقت اضافه ندارم. دیگه هم ریپ نزن چون نگاه نمیکنم.