2777
2789
عنوان

چندماه پیش رفته بودم دوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 94 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا با ایرانی ها خوب نیستن 

نوه خالم دوبی زندگی میکنه به خاطر کار خانمش که وکیله اقامت انگلیس داره رفته تو بانک حساب باز کنه یه ایرانی دیده گفته فقط بگو اقامت انگلیس را دارم اسم ایران نیار 

توکجا بودی که همین عربا از این سرزمین دفاع میکردند باافتخار بختیاریم واز عربی که هموطنمه دفاع میکنم

برو تاریخ تبری بخون تا بفهمی چ میگم الکی دفاع از عربا نکن بی سواد

نژادشون عربه خب ،چه ربطی داره ، خب قسمتهای جنوبی کشور اینطورینمثل شمالغرب کشور که ترک هستن

والا به ماهایی که ترکیم یه چیز دیگه میگن 

کلا ایرانی جماعت آدم بشو نیست با همه مشکل داره جتی هموطن خودش

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

اگه چارتا کلاس بیشتر میخوندی اینجور از کشورت بی اطلاع نبودی👌

میخواد بگه ایران عرب نداشته 

بعد ها اومدن ایران و موندگار شدن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

والا به ماهایی که ترکیم یه چیز دیگه میگن کلا ایرانی جماعت آدم بشو نیست با همه مشکل داره جتی هموطن خو ...

درکی از قومیت ندارن واقعا

همچینم میگن اریایی😂

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

وای من چند هفته پیش مادرم میخواست بره پیش خواهرم پروازشو از دبی باید عوض می‌کرد همسرم همراهیش کرد اینقد استرس مادرمو داشتم یادم رفت به همسرم بگم برام خرید کنه همسرم برگشت تازه یادم اومد چه چیزای میخواستم دو هفته اس دارم حرص میخورم

درکی از قومیت ندارن واقعاهمچینم میگن اریایی😂

بخدا 

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم