2777
2789
عنوان

حس ششمی ترسناک و قوی توی سایت وجود داره👺💀⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2515 بازدید | 357 پست
من خودم از همسرم خیلی سرترم درسته اخلاقای خوبش خیلی بود برای همین بهش علاقه پیدا کردم اما الان میگم ...

دوست داشتی به چیا دقت میکردی مثلا

من بنظرم پسر سر تر بودنی خیانت زیاد میشه

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اینو میفهمم اما منظورم اینه نباید نادیده گرفته بشه در کل به هم کفو بودن بیشتر معتقدم زن و مرد با ...

اینم درسته 🥲 

خواهر مگه میخایم موزه تاریخی درست کنیم باهاشون همینکه باهاشون زندگی کنیم😂خوشبخت شیم کافیه 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

اهمیت نده ببین دلت چی میگه

من تا آخر امسال اون شغلی که میخوام استخدام رسمی میشم یا مقدماتش رو انجام میدم سال دیگه رسمی میشم یا نه اصلا. 

یه ویزگی یا اسم اون شغلی که تو ذهنم هست میگی. متولد چه ماهی هستم

ظاهر مهم نیس چون ظاهرمون دست خودمون نیس که ما نقاشی خداییم اون مارو کشیده حالا چه خوشگل باشیم چه زشت ...

گفتنش راحته اما اکثرا به ظاهر اهمیت میدن اگه قیافه خوبی نداشته باشی هیچ کس محلت نمیده . ازت خوشش نمیاد . و اصلا ی‌جوری رفتار میکنن که آدم نیستی 

تو عصبانیت هممون یه هیولای درون داریم نگران نباش😂🤌🏻

من تا آخر امسال اون شغلی که میخوام استخدام رسمی میشم یا مقدماتش رو انجام میدم سال دیگه رسمی میشم یا نه اصلا. 

یه ویزگی یا اسم اون شغلی که تو ذهنم هست میگی. متولد چه ماهی هستم

پس مشخصه دلت باهاشه دیگه دل دل نکن پس دلتو بردههه

خدایی اخلاقش خیلی باهام خوبه مثل ملکه ها باهام رفتار میکنه من قهر میکنم بچه بازی میکنم ولی اون حتی ۱ درصد هم بد رفتاری نکرده

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

اهمیت نده ببین دلت چی میگه

دلم میگه اوکیه مغزم میگه تا یکسال صبر کن😂

گفتنش راحته اما اکثرا به ظاهر اهمیت میدن اگه قیافه خوبی نداشته باشی هیچ کس محلت نمیده . ازت خوشش نمی ...

وقتی خوشگله ظاهرش خوبه ولی اخلاق سگی داره به چه دردش میخوره؟! یعنی میاد میگه چون خوشگله چون ظاهرش خوبه میخامش اخلاقش چجوری میخاد تحمل کنه؟ همین میشه که تو همه خونا جنگ دعواس دیگه

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

دوست داشتی به چیا دقت میکردی مثلامن بنظرم پسر سر تر بودنی خیانت زیاد میشه

ب دست و دلبازیش به توجه هاتش به کادوهای خوبی ک میخرید و حاهایی ک منو دعوت میکرد و کلا انگار فقط منو میدید البته هنوزم همونطور اولویتشم بنظرم این یکی از حسن های سر بودنم بهشه همیشه و درهمه حال اینو میدونه چون هر کی با هم میبینتمون بهش میگه من سرترم اونم میگه خیر دعاهای مامانمه😂

خدایی اخلاقش خیلی باهام خوبه مثل ملکه ها باهام رفتار میکنه من قهر میکنم بچه بازی میکنم ولی اون حتی ۱ ...

این عالیه ولی بنظرم عجله نکن تو هیچ کاری عجله خوب نیس حداقل شش ماه تا یکسال سعی کن بشناسیش بعد برو سراغ عقد و عروسییی