2777
2789
عنوان

حس ششمی ترسناک و قوی توی سایت وجود داره👺💀⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2816 بازدید | 363 پست
قیافه خیلی مهمه منم فکر میکردم مهم نیس الان پشیمونم

عزیزم ظاهر مهم نیس مهم اخلاقه 

خیلیا هستن خوشگلن خوشتیپن جذابن ولی سگ اخلاقن خیلیا هم هستن ظاهر معمولی دارن ولی اخلاقشون عالیه و الان زندگیشون عالیه 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

عزیزم ظاهر مهم نیس مهم اخلاقه خیلیا هستن خوشگلن خوشتیپن جذابن ولی سگ اخلاقن خیلیا هم هستن ظاهر معمول ...

هزیرم چرا فکر میکنی هر کی خوشگله خوش نیپه بداخلاقه یا برعکس همه ادما اخلاق خوب و بد دارن اما بنظرم چهره هم مهمه بستگی ب ادمش داره یکی مثل شما براش اخلاق مهم تره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قیافه خیلی مهمه منم فکر میکردم مهم نیس الان پشیمونم

من از اول به قیافه کسی اهمیت نمیدادم حتی دوستام 

اونایی که زشتن اتفاقا دوستای خوبی ان برام تا خوشگلا

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

اشکالش چیه مهم اینه خودت دوسش داری

اره دقیقا

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

هزیرم چرا فکر میکنی هر کی خوشگله خوش نیپه بداخلاقه یا برعکس همه ادما اخلاق خوب و بد دارن اما بنظرم چ ...

ظاهر مهم نیس چون ظاهرمون دست خودمون نیس که ما نقاشی خداییم اون مارو کشیده حالا چه خوشگل باشیم چه زشت بلاخره هممون یه ایرادی داریم ولی اخلاق دست خودمونه میتونیم اخلاقمون رفتارمون عوض کنیم ولی ظاهرمون شکلمون نمیتونیم

دل وصالی داری ولی گاهی افکار پلیدی هم میاد سراغت میخوای مقابله کنی باهاش صبوری

کی و باکی ازدواج میکنم

پزشکی قبولم؟

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
ظاهر مهم نیس چون ظاهرمون دست خودمون نیس که ما نقاشی خداییم اون مارو کشیده حالا چه خوشگل باشیم چه زشت ...

منم اینو میفهمم اما منظورم اینه نباید نادیده گرفته بشه در کل به هم کفو بودن بیشتر معتقدم زن و مرد باید به هم بخورن

من خودم از همسرم خیلی سرترم درسته اخلاقای خوبش خیلی بود برای همین بهش علاقه پیدا کردم اما الان میگم ...

من‌از نظر ظاهری بهترم ولی اخلاقم سگه قابل تحمل نیس البته همیشه نه وقتایی که عصبی میشم ولی اون برعکس منه اخلاقش عالیه آرومه