2777
2789
عنوان

حس ششمی ترسناک و قوی توی سایت وجود داره👺💀⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2397 بازدید | 355 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تند خو هستی 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
منم بگووو پاره شدم انقد پرسیدم حس پیمان به کمند چیه؟کی وارد رابطه میشن

دوسش داره  ولی نمیتونه علاقشو ابراز کنه دودله هس نمیتونه پیشنهاد بده 

فعلا وارد رابطه نمیشن

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

کورد کجاست؟بگو من میگمم

بیجار

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

قربونت گلم 🥲 از همه نظر نگا مخصوصا عروسیاشون و دورهمی اینقدر شلوغه که نگو از عروسی خودم بخام بگم من ...

با اینا مشکلی ندارم اتفاقا مختلط دوست دارم😂

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

بنظرم پیام نمیده یه ماه دیگه میبینیش

عزیزم مطمئنی آقای ج را میبینمش؟چون خیلی دور از هم زندگی می کنیم و امکان اینکه ببینمش کمه،مشخصات ظاهری و شغل کسی که باهاش ازدواج دارم چیه؟مرسی عزیرم