2777
2789
عنوان

حس ششمی ترسناک و قوی توی سایت وجود داره👺💀⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 3053 بازدید | 370 پست
عزیز دلم کسی هست پاییز پارسال از حسش مطمئنشدم شمارمم غیر مستقیم گرفت،الانم مجازی بیشتر وقتهاچکم میکن ...

بهت فکر می‌کنه اولش میخاست جدا شه که با تو بیاد تو رابطه که پشیمون شده الآنم داره بهش فکر می‌کنه 

ولی مواظب باش چون نمیشه بهش اعتماد کرد 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم سر به زیره و اخلاقای خاصی داره ک تو ازش خوشت اومده اما اون تو نخ تو نیس شایدم بهت کاملا بی توج ...

عزیز دلم کسی هست پاییز پارسال از حسش مطمئن

شدم شمارمم غیر مستقیم گرفت،الانم مجازی بیشتر وقتها

چکم میکنه،گاهی هم استوریمو لایک،،میخواست جدا بشه؟

الان دودله؟آینده اش چیه؟

اره عزیزم خودشم گفته با خانوادش حرف زده میاد جلو من راه نمیدم😂من اصلا عصبی و لجبازیشو ندیدم اصلا تا ...

🥲😂 بلاخره بله رو میدی حالا 

باتو مهربونه اخلاقش خوبه ولی با بقیه نه 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

بهت فکر می‌کنه اولش میخاست جدا شه که با تو بیاد تو رابطه که پشیمون شده الآنم داره بهش فکر می‌کنه ولی ...

من از تاهلش فهمیدم گیج شدمچون واقعا به این بم علاقه داره مطمئن شده بودم،،پیشش از موقعیت ازدواجم

واسترس گفتم،اونم بعدش حس میکنم محتاط شد،،میخواست

یه جوری منو بشناسه ،،تهش تصمیمش واسه زندگیش چیه؟

عزیزم حس خاصی بهت نداره برا سرگرمی تو رو میخاد و بنظرم باهاش ازدواج نمیکنی

عزیزم من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟در مورد حروف اسمی و سنش چی حس می کنید؟ممنونم