2777
2789
عنوان

حس ششمی ترسناک و قوی توی سایت وجود داره👺💀⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2814 بازدید | 363 پست
حس ششم جواب بدم یانه

بده

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حس میکنم فعلا اشتی ندارین

عزیزم میشه برای منم بگی لطفا

علاقه شوهرم بهم کم شده یا هنوز دوستم داره؟

اگر علاقش کم شده علتش چیه؟

آیا داره بهم خیانت میکنه؟

مشکلاتم حل میشه عاشقم میشه؟ یا تهش جداییه؟

وای منم اینجوریما مخصوصا جمعی که بچه داشته باشه وای دیوونه میشمبعد همش مسخره میکردم قبلنا بلوغ که بو ...

ماشاالله فامیل شوهرم اینقدر بچه مچه دارن که اعصاب نمی‌مونه برام😂 میدونن سگ میشم  سمتم نمیان 😂

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

نه حس میکنم فعلا اشتی ندارین

حس پارتنرم « م » بهم چیه ؟

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

ماشاالله فامیل شوهرم اینقدر بچه مچه دارن که اعصاب نمی‌مونه برام😂 میدونن سگ میشم سمتم نمیان 😂

وای منم اینجوریما دختر😂 بابا اینا خیلی زیااااادن ۱۲ تا بچه ان چخبره اخه

اره برگشت میبینم ولی دو دله

عزیزم میشه برای منم بگی لطفا

علاقه شوهرم بهم کم شده یا هنوز دوستم داره؟

اگر علاقش کم شده علتش چیه؟

آیا داره بهم خیانت میکنه؟

مشکلاتم حل میشه عاشقم میشه؟ یا تهش جداییه؟

اینده ات خوبه اما بنظرم تصمیمات هیجانی زیاد میگیری و پر شر و شوری یه خرده بیشتر حواست ب تصمیمات باشه

یه چیزی بگو برگام بریزه اینارو ولش کن 😂