2777
2789

بچگی سختی داشتم چون زندگی مدرمادرم همش دعوا جنگ بیکاری و بدبختی

همش غصه میخوردم حسرت زندگی بقیه دوستامو میخوردم

خلاصه گذشت و الان ۳۰ سالمه 

علاوه بر غصه بدبختیا و بی پولیاشون ،غصه مریضی هاشونم منو کشته

دکترم نمیان...الان بابام تمام علایم سرطان خون رو داره من خیلی حالم گرفته هرکاری میکنم نمیاد دکتر میگه بزار بمونه شاید مردم!

خلاصه هیچ لذتی از زندگیم نمیبرم

همش شوهرم بهم میگه چرا افسرده ای چرا از هیچی خوشحال نمیشی! نمیدونه غم و غصه اینا پیرم کرده

چیکار کنم😢توروخدا راهکار بدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاملا درکت میکنم منم زندگیم مثل شما گذشته پدرمم تازگی از دست دادم حالا غم تنهایی و مریضی مادرم رهام نمیکنه💔

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

هیچ راهکاری نیست من ازبس به مریضی پدر ومادرم فکر کردم شدم توسن ۳۰ سالگی ۴۵ ساله استرس انواع مریضی بر ...

کاش پدر مادرم زندگی نرمال داشتن 

غصه نمیخوردم بگم روزگار ندیدن 

از مرگشونم ناراحت نمیشدم میگفتم کیفشون رو کردن رفتن

کاملا درکت میکنم منم زندگیم مثل شما گذشته پدرمم تازگی از دست دادم حالا غم تنهایی و مریضی مادرم رهام ...

عزیزم با رفتن پدرت چجور کنار اومدی؟

من همش مشکلات و سختیاش و عذاباش و مظلومیت هاش جلو چشممه اگر بره چجور کنار بیام 

دانشجو بودم میگفتم عیب نداره من پدرمادرمو خوشبخت میکنم پول میدم بهشون 

اما نشد که بشه

کاش خدا یه فرصت میداد زایمان میکردم بعدش میرفتم سرکار بهشون پول میدادم یکم نرمال زندگی کنن 

حالا پدرم بره به مامانم پول بدم جیگرم کباب میشه میگم همه درها فقط به روی پدرم بسته بود؟

الهی خیلی درکت میکنم منم تقریبا مثل توعم

عزیزم خیلی جیگرم کبابه واسه زندگی تلف شده پدرمادرم

پددم خیلی عجیب غریب منو دوست داره 

ولی هیچوقت خیری واسش نداشتم

همش خدا خدا میکنم بابام یه ۵ سال بیشتر عمر کنه بتونم کار کنم دستشو بگیرم..همش میگم پدرم این همه منو دوست داره اما من نتونستم کاری واسه راحتیش کنم

عزیزم با رفتن پدرت چجور کنار اومدی؟من همش مشکلات و سختیاش و عذاباش و مظلومیت هاش جلو چشممه اگر بره چ ...

اگ بدونی چقدر سخت تر میشه با رفتن بابا یهو همه غصه ها سر ادم آوار میشه

خانواده شوهرم دور هم جمع میشن شادن من همش فکرم پیش مادرمه ک تنهاییشم ب غمام اضافه شده 

مادر من حقوق پدرم هست براش ولی مریضی و تنهاییش بیچارم کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر من هم تنهاس هم بی پول هم مریض هم بی پناه

خدا صبرت بده دختر

گاهی از دست مامان بابا خدا بیامرزم عصبی میشم ای کاش خوب  زندگی میکردن ما نه بچگی کردیم نه جوانی این هم اخر عاقبت متاهلیمون

منم روح روانم عین یه زن ۸۰ ساله شده از بس ک فکر میکنم

چاره چیه دختر باید زندگی کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگ بدونی چقدر سخت تر میشه با رفتن بابا یهو همه غصه ها سر ادم آوار میشهخانواده شوهرم دور هم جمع میشن ...

بخته دیگه

بخت سیاه شد اینجور میشه 

مامان بابای من هر دو بختشون سیاه بود

پدر بزرگ احمقم بدون اینکه مامانم بابامو ببینه مادرمو داد بهش

مامانم از اول از بابام خوشش نیومده بود

بابام حسابی پولدار بود، چون زندگی شون عشق نبود از اول ، همش زندگی شون برکتشون رفته رفته رفت ....و تقریبا ۹ سالگیم بدترین روزاشون شروع شد و آغاز بدبختی پدرمادرم شد😑

بخته دیگهبخت سیاه شد اینجور میشه مامان بابای من هر دو بختشون سیاه بودپدر بزرگ احمقم بدون اینکه مامان ...

خیلی مهمه ادم تو چ خانواده ای ب دنیا بیاد فک میکنم جهان رو عدالت استوار نشده 

اینم شانس ما با این خانواده هامون ک تا لحظه اخر بسوزیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا صبرت بده دخترگاهی از دست مامان بابا خدا بیامرزم عصبی میشم ای کاش خوب زندگی میکردن ما نه بچگی کر ...

من گاهی برای تسکین خودم عقلانی فکر میکنم بابام این همه عذابو داره متحمل میشه و هرروز درگیر بیماری مادرمه ، درگیر بی پولی عذاب ..مامانم ازش خوشش نمیاد و هرروز جنگ دارن ....

پس بره براش بهتره راحت میشه ...‌

اما واقعا قلبم به درد میاد از این افکار

من گاهی برای تسکین خودم عقلانی فکر میکنم بابام این همه عذابو داره متحمل میشه و هرروز درگیر بیماری ما ...

با رفتنش غمت هزار برابر میشه 

خیلی سخت تر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی مهمه ادم تو چ خانواده ای ب دنیا بیاد فک میکنم جهان رو عدالت استوار نشده اینم شانس ما با این خان ...

آره خیلی مهمه

منکه تو خانواده مرفه بدنیا اومدم

فقط چون عشقی بینشون نبود هرروز ناشکری و جنگ دعوا و اینکه مامانم حتی کراهت داشته تو روی بابام نگاه کنه یا مثلا بیرون میرفته خوشش نمیومده بگه این شوهرمه ، خدا برکتشون رو کشیده هوا

حالا خدایی قیافه بابام خیلی هم خوبه ها اما علف باید به دهن بزی شیرین میومد که نیومده ، مثلا میبینی از یه نفر بدت میاد تمام حرکاتش به نظرت بد میاد اما بقیه چنین نظری ندارن 

این قضیه شد آفتِ زندگی پددمادرم

مادرم هم خانوادش حمایتگر نبودن اجازه بدن مامانم طلاق بگیره

طلاق نگرفت هم خودشو بدبخت کرد هم پدرمو هم منو

و هم تمام نعمت های زندگی شون یکی یکی نابود شد