2777
2789
شوهرش قبلا نامزدم بوده

خب جالبیش اینه  تنها این خانم از شما شاکی نیست همسر فعلیتونم  شاکیه ب خاطر استوری  شوهر این خانم  پس حتما این خانم هم یک چیزایی حس کرده ک ابنجوری به شما توهین میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا از گرفتاری و مشغله فکری زیاده خواهر بچه ام مگه

من تو تاپیکش بودم .خیلی خیلی عصبانی بود .فکر میکرد شما داری به شوهرش نخ میدی ..به نظرم هر راه ارتباطیت رو با این آقا قطع کن برات دردسر میشه 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
جدا شده؟

چند بار ازدواج کرده یبار شوهرش فوت کرده با برادر شوهرش ازدواج کرده بعد از اونم طلاق گرفته با یکی دیگه ازدواج کرده و بچه هاشو سالهاست ندیده.. دخترش حوزه درس میخونه چقدر کاربرا راهنماییش کرده برو جلو حوزه ببینش یا زنگ بزن بهش 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من تو تاپیکش بودم .خیلی خیلی عصبانی بود .فکر میکرد شما داری به شوهرش نخ میدی ..به نظرم هر راه ارتباط ...

اینجا همین العان چند تا کاربر بهم گفتن دروغ میگی و توهم زدی چه خوب که شما شاهدی عزیزم کاربریشو لطف کن اگه داری توی خصوصی برام بفرست 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

چند بار ازدواج کرده یبار شوهرش فوت کرده با برادر شوهرش ازدواج کرده بعد از اونم طلاق گرفته با یکی دیگ ...

اهااا یادم اقتاد کدوم بود همون مه یه دخترو یه پسر داره الانم از شوهرجدیدش یه پسر داره

اهااا یادم اقتاد کدوم بود همون مه یه دخترو یه پسر داره الانم از شوهرجدیدش یه پسر داره

بله

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔