2777
2789
افرین خوب کاری میکنی 👌 به نظرم اگه صفحه ای از شوهر اون خانم داری پاک کن و از همه جا بلاک کن وبه هیچ ...

عزیزم من هیچ ارتباطی با اون اقا ندارم چون همسرم چیزی از اون اقا کم نداره اگرم داشت محال بود بلغزم و خیانت کنم  هرچی هست یک طرفه ست 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چرا من اینهمه ساله اینجام هیچکسو پیدا نمیکنم☹️

خب داستان زندگی من کمی خاصه اتفاقا تو تاپیکای اون خانوم چند نفر من شناخته بودن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

متوجه داستانش مثل اینکه نشدیاین خانم ۲۲ سال پیش با آقایی نامزد بود بهم خوردهحالا خانم اون آقا از تاپ ...

شمام بودی تو اون تاپیک ؟

عزیزم من هیچ ارتباطی با اون اقا ندارم چون همسرم چیزی از اون اقا کم نداره اگرم داشت محال بود بلغزم و ...

نه عزیزم منظورم خیانت و ارتباط اون مدلی نیست

منظورم اینه که اگه صفحش رو فالو داری یا اون مال شما رو فالو داره یا از اقوام و خانواده امارش بهتون میرسه و ...چون گفتی طرف  استوری گداشته و همسرتون دیده 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
استارتر برای دیدن بچه هات اینهمه صبر کردی چن سالم صب کن فرجی میشه حتما

ممنونم واسه انرژی مثبتی که وسط اعصاب خرابیم فرستادی گلم 💚

نه عزیزم منظورم خیانت و ارتباط اون مدلی نیستمنظورم اینه که اگه صفحش رو فالو داری یا اون مال شما رو ف ...

نه فالوش نداریم هیچکدوم مسئولیت داره تو شهرمون همه پیجشو دارن 

افرین خوب کاری میکنی 👌 به نظرم اگه صفحه ای از شوهر اون خانم داری پاک کن و از همه جا بلاک کن وبه هیچ ...

بله همینه ولی به نظرم ولش کن معلوم بود خیلی بیشعور و بی فرهنگه اسی خیلی وقته توی تاپیکاتم معلومه زن با شخصیت و پخته ای هستی حیفه هم کلام اینجور شخصیتها بشی به نظرم شوهر این خانومم متوجه شده کیو از دست داده و با چه کسی داره زندگی میکنه 

بله همینه ولی به نظرم ولش کن معلوم بود خیلی بیشعور و بی فرهنگه اسی خیلی وقته توی تاپیکاتم معلومه زن ...

ممنونم عزیزم نظر لطفته کاری بهش ندارم به خاطر موقعیت همسرامون  فقط بابت توهین ها و تهمتهاش به خدا میسپارمش