همسر یه آقایی که ۲۲ سال پیش نامزدم بوده یه تایمی و به هم خورده منو امروز اینجا پیدا کرده برام تاپیک زد یکی از کاربرا خبرم کرد رفتم توی تاپیکش داشتم میخوندم ترکید خانما خیلی بهم حرف و تهمت زشت زد دلم شکست بچه هامم که ازم دورن نفرین کرد 😭😭من به امید دیدن این بچه ها سالهاست دارم زندگی میکنم
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم من هیچ ارتباطی با اون اقا ندارم چون همسرم چیزی از اون اقا کم نداره اگرم داشت محال بود بلغزم و ...
نه عزیزم منظورم خیانت و ارتباط اون مدلی نیست
منظورم اینه که اگه صفحش رو فالو داری یا اون مال شما رو فالو داره یا از اقوام و خانواده امارش بهتون میرسه و ...چون گفتی طرف استوری گداشته و همسرتون دیده
و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
افرین خوب کاری میکنی 👌 به نظرم اگه صفحه ای از شوهر اون خانم داری پاک کن و از همه جا بلاک کن وبه هیچ ...
بله همینه ولی به نظرم ولش کن معلوم بود خیلی بیشعور و بی فرهنگه اسی خیلی وقته توی تاپیکاتم معلومه زن با شخصیت و پخته ای هستی حیفه هم کلام اینجور شخصیتها بشی به نظرم شوهر این خانومم متوجه شده کیو از دست داده و با چه کسی داره زندگی میکنه