2777
2789
عنوان

اسم مادر شوهراتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6785 بازدید | 233 پست
عنتر خانم

توچطور بایه بچه عنتر ازدواج کردی ؟ 

چندشت نمیشه؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
نکنه ایلان ماسکه 😂

تایپ خودکار لیلان رو ایلان نوشت 🤣🤣🤣 تازه ایلان تو ترکی هم یعنی مار 🤣🤣

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم یا اصلا دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم عزیزدلم مرسی 😘♥️خدا رفتگان شمارو رحمت کنه 💔مادر همسزم مومن واقعی بودن و من همیشه میگم بهشت ...

روحشون شاد و در آرامش باشه ، قطعا جاشون بهشته با این اوصاف

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩
نه. میگه من که هنوز مکه نرفتم. چون پدرشوهرم مکه رفته دوست داره خانم حاجیه صداش کنند.

خب بگو خانمه حاج آقا بهتره 😂

ممنونم عزیزدلم، ان شاء الله 🤲با دعای شما. ان شاء الله خوشبخت باشین عزیزم 🤲♥️😘

فدات عزیزم ، همچنین ، و این مشخصه ک از قلب پاک و مهربون خودت هم بوده ک چنین مادرشوهر داشتی ، چون همیشه خوبی و بدی دو طرفس

سگ

همسرت چی؟ انسانه؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
فدات عزیزم ، همچنین ، و این مشخصه ک از قلب پاک و مهربون خودت هم بوده ک چنین مادرشوهر داشتی ، چون همی ...

ممنونم عزیزدلم ♥️😘من اگر یک درصد هم دوست داشتم جبران خوبیاشون رو کنم چون  از خودشون یاد گرفتم ♥️ قربونت برم عزیزم مهربونی و محبت از شماست ♥️جالبه، من وقتی دلتنگ یا ناراحت میشم مدام ایشونو صدا میکنم حس میکنم تو قلبمه 😭الهی بگردم. آخه ماد شوهری که هیچوقت نپرسه حلقه ت چقدر قیمت داره یا لباس عروستو چند خریدی یا همش بگه دختر گلم، ان شاء الله پول دستمون بیاد برات جبران میکنیم 💔حتی اگر حس می‌کرد شاید جایی حرفی زده که من ناراحت شدم که هیچوقت ناراحت هم نمی‌شدم چون واقعا ناراحتم نمی‌کرد، بهم زنگ میزد و می‌گفت ببخشید اگر فلان حرفو زدم منظورم فلان بود. همش برام کادو میخرید 💔همش دعام می‌کرد. برای همسرم چایی می‌ریخت همسرم میل نداشت میگفت مهگل جان تو بریز آخه تو خانمشی و همیشه چای خانم خونه خوشمزه تره شما بریز که لذت ببره 😪😭حس میکنم قلبم همیشه برای رفتنش شکسته 😪ببخشید ناراحتتون کردم عزیزدلم شرمنده م. فقط خواستم بگم همیشه مادر شوهرا بد نیستن گاهی وقتا یک فرشته ن که میان روی زمین 😓استارتر جلال کن اگر ناراحتتون کردم. ان شاء الله خوشبخت بشی عزیزم🤲اللهی عاقبت بخیر بشی 🤲❤️