2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من از مادرشوهرش متنفر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 20495 بازدید | 290 پست
عشقم من پر از نفرتم منم اونو نمیخام واقعاچون اونم بیشرفه خاهرش مادرش تا حذی پیش رفتن که برای من پاپو ...

میدونی این راجب ۹۵ درصد از مردا صادقه..

اینکه مردا متنفرن ازین که زن براشون امر و نهی کنه.  ازین که عرورشونو لگد مال کنه و براشون تعیین تکلیف کنه 

شما تو تاپیکت چند بار عنوان کردی شوهرم حق نداره 

خونه مال منه شوهرم از خونه حق نداره 

حق نداره اشتی کنه 

غلط میکنه بره خونه مادرش و ..

خب عزیز دل من همه اینا مرد رو سرد میکنه از زندگی! 

تو میگی تهمت ناموسی بهت زدن بخاطر تو دو سال قطع رابطه کرد چون عاشقت بود دوست داشت  ولی ببین چی باعث شده که دوباره گرایش پیدا کرده به همون خانواده ای که برای زنش توطعه چیدن!!!

قصدم آزارت نیست فقط میخوام واقعیت زندگیت رو ببینی..

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

دوسال با خونوادش قهر کرده

گفت گفتم حوصله شر دعوا ندارم شماها چرا خودتون دلشو بدست نمیارین اونام گفته بودن ما  نمیخایمش

اونا منو نمیخان برام غرور دارن خب به خودم زنگ میزد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی با توجه به حرفایی که زدی شوهرت چیزی بهشون نگفت ؟واقعا توتست تحمل کنه که میخواستن یه مرد غریبه رو وارد زندگیش کنن؟

بعد یه مورد دیگه شما خیلی ناراحتی و البته که حقم داری ولی مواظب باش کاری نکنی که به نفع اونا بشه اشتباه نکنی که تازه اونا بخوان شکایت کنن و....

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
چرا من اینجوریم؟؟ خیلی کینه ایم بخدا 8 سال با پدرمم قهرم😐

جای این که خود خوری کنی و با شوهرت در گیر بشی .روی ارتقا خودت و شوهرت کار کن جوری موفق شدیم که همه دشمناتون چشمشون در بیاد جوری به هم عشق بورزید که همه کف کن

میدونی این راجب ۹۵ درصد از مردا صادقه..اینکه مردا متنفرن ازین که زن براشون امر و نهی کنه. ازین که ع ...

مرسی عزیزم 

بخدا نمیدونم تو عمرم کینه ای تر از خودم ندیدم 

بر عکس تو  مادر شوهر من عاشق من هست منم خیلی دوسش دارم الانم بیمارستان هست تومور مغزی داره فردا عمل. داره دعا کنید براش، 😭

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

بر عکس تو مادر شوهر من عاشق من هست منم خیلی دوسش دارم الانم بیمارستان هست تومور مغزی داره فردا عمل. ...

خدا شفاش بده مادر شوهر من خنثی هم کارایی می‌کنه که ناراحت میشم هم خودش کارایی می‌کنه که بگم نه خداییش خیلی خوبه

اسی با توجه به حرفایی که زدی شوهرت چیزی بهشون نگفت ؟واقعا توتست تحمل کنه که میخواستن یه مرد غریبه رو ...

وای نمیدونی قمه کشی شد برادرم با چاقو قمه امدن مثل سگ شوهرمو زدن😐