2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من از مادرشوهرش متنفر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 23722 بازدید | 313 پست
با من حرف نزن من از افغانییا بدم میاد

ولش کن بعضیانمک رو زخمن

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان بهترین کار رو کردی هیج وقتم باهاشون روبه رو نشو بذار تو حسرت گوشه چشمی از جانب شما باشن. من ...

ماه قبل تو مراسم ختم دیدمشون بعد دوسال از چشماشون اتیش میبارید چقد حس کردم نفرتو

چکار باید بکنم استارتر؟؟؟؟باهاش رفت و امد نمیکنم به شوهرمم گفتم بیاد خونم هردومونو میکشمخب تو بودی چ ...

اره میزدم جلو کلی ادم خاهرش بهم حمله کرد چنان سیلی بش زدم برق از چشماش پرید گفتم فک نکنی برو بر نگات میکنم

ماه قبل تو مراسم ختم دیدمشون بعد دوسال از چشماشون اتیش میبارید چقد حس کردم نفرتو

برن گم شن همشون . قسم خوردم هیچ وقت اجازه ندم بچه هام عملشون رو ببینن. من خودمم خیلی جاها اشتباه کردم اما دیگه سعی کردم خیلی جاها  عاقل باشم

برن گم شن همشون . قسم خوردم هیچ وقت اجازه ندم بچه هام عملشون رو ببینن. من خودمم خیلی جاها اشتباه کرد ...

من که از این عن اصلا بچه نمیخام پول درمیارم ازش جدامیشم هینم مونده این پاپتیا خانواده بچه هام بشن

بازم راهش این نیس اگه هم سطح نیستین جداشو هرکدوم برین پی زندگی خودشیاسازش کنین و همو قبول کنین همونط ...

فک کنم جدایی بهتره ببین من نمیتونم اصلا

من اینجوری بار امدم بخدا اصلا نمیخام پز بدم خانوادم بحدی ثروتمندن ما خدمتکار داشتیم پدرم مادرم انقذ مغرورن منم مثل اونا شدم دیگه بهرحال تو تاپیکام نوشتم من خانوادم از این متعصبای خشکن از اون طایفه های بزرگ کورد کلهر که... هوف نگم برات