2777
2789
عنوان

واسشون یلدایی میبرن😔

197 بازدید | 13 پست

اونایی که کوچکتر ازمنن ازدواج کردن و واسشون یلدایی میبرن منم مجبورم برم تو مراسم کوچکتر از خودم شرکت کنم 😔حس بدیه کیا مثل منن

کاش منم شوهر‌میکردم راحت میشدم😭

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

منی که ازدواج کردم و برام هیچیییی نیاوردن بعد الان مادرشوهرم جلو روم میگه باید واسه فلانی(جاریم که امسال دومین ساله عقدشه) یهچیزی ببرم ناراحت میشه تازه عروسه. تو دلم میگم مگه من دل نداشتم

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش من جات بودم 😭😭😭 شوهر دارم ولی دلم میخاد بترکه از غصه 

باورکن ازدواج فقط همون یلدایی بردن و اون قرتی بازیا نیست از ته دل الان آرزو داشتم یه دخترمجرد بودم

منی که ازدواج کردم و برام هیچیییی نیاوردن بعد الان مادرشوهرم جلو روم میگه باید واسه فلانی(جاریم که ا ...

به روش بیار چرا اینکارو کرد

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
عزیزم اولا اصلا نباید خجالت بکشی بخاطر این موضوعدوما خب اگه اذیتی یه بهونه بیار نرو

نمیشه اونوقت پشت سرم حرف میزنن

نمیدوتم. واسه من هیچی نیاوردن، قربونی، عیدی، یلدا، هیچی

واا چرا؟؟ چرا به شوهرت همون موقع هیچی نگفتی

به روش بیار چرا اینکارو کرد

انشاالله تا سال دیگه یه ازدواج خیلی خوب کردی برای شمام میارن.. برای من آوردن البته الان نه ۱۴ سال پیش ولی همش به سلیقه مادرشوهرم بود فقط یه چکمه را خودم انتخاب کرده بود موقع دیدن اون اخماش تو هم بود ... عزیزم شما تو دل اون تازه عروس نیستی شایدم اونم یه ناراحتی داشته باشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
انشاالله تا سال دیگه یه ازدواج خیلی خوب کردی برای شمام میارن.. برای من آوردن البته الان نه ۱۴ سال پی ...

مرسی عزیزم انشالا 😔

چون خر بودم. بچه بودم اونموقع نمیفهمیدم

دور از جونت عزیزم