2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه حسی میگی 

حس میکنم هر چی به عید بیشتر نزدیک بشیم میره بالا

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

کارشناس نیستمااا

ولی گویا ایران قراره دوباره ی چندتا موشک بزنه

سر اون احتمالا بره بالا بازم

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

والا با این وضعیت ادم انگشت به دهان میمونه اخه دلار 77تومان

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
به 8 میلیون میرسه

تا کی من میخوام خونه بخرم گفتم فعلا خونه نسبتا ثابت تا اسفند یکم جمع کنیم و طلا بفروشیم بخریم از یه جام میترسم طلا بیاد پایین خونه بره بالا بخدا تو جهنم هم انقد زجر نمیکشیم روزگارمون شده روزگار یزید 

تا کی من میخوام خونه بخرم گفتم فعلا خونه نسبتا ثابت تا اسفند یکم جمع کنیم و طلا بفروشیم بخریم از یه ...

والا یه طلافروش‌ می‌گفت قراره تا 8 تومن هم بره ،اون‌ زمان 2500 بود که این حرفو زد و الان میبینم داره می‌ره بالا

کارشناس نیستماااولی گویا ایران قراره دوباره ی چندتا موشک بزنهسر اون احتمالا بره بالا بازم

نه همش برای جبران کسری بوجه  از جیب مردمه یه دو هفته پیش بنیاد شهید اعلام کرده بود چند ده هزار میلیارد تومان از دولت طلب داره هر چی خواستم خبر برای خودم هضم کنم نتونستم

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*