2777
2789
خیلی قدیمی نیستبرای سه هفته اسولی داغش برام عین روز اولهخیلی سخته در کلاما اون اصلا براش مهم نبودشما ...

خب تازست که 

اوخ خدا الهی فدات بشم الهی بمیرم برای دلت

شبها قبل از خواب بشین حال دل شکستتو برای خدا شرح بده 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

من واقعا میخوام بمیریم علی،باهم،این دنیا تحمل سخته برامون

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واقعا میخوام بمیریم علی،باهم،این دنیا تحمل سخته برامون

اوووووو پس اسم اقا داماد علیهههه 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

خودمو گم کررم

نمیدونم باید چیکار کنم 

کدوم هدفو انتخاب کنم 

دارم ب سی سالگی نزدیک میشم و من هنوز ن شعل دارم ن ازدواج کردم ولی بشددت میترسم

گاهی این ترس باعث میشه قلبم فشرده بشه

تمام ادمایی ک بهم بدی کردن زخم زدن دارن راحت زندگی میکنن و من ازشون بیزارم و ارزو میکنم بمیرن

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

خطاب به اون دو نفری که از طریق دعوا با من میخواستن طلاق بگیرن: 

فکر نکنید نمیدونم که هر دوتاتون مورد دارید و بخاطر دوست پسراتون میخواستید قید شوهر و بچه هاتون بزنید ولی نتونستید چون ترسیدید که نکنه دوست پسراتون سر قولشون نمونن و ولتون کنن🙄

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            

فقط به خدا واگذارت کردم امیدوارم همون حرف چن سال پیشم الان ب واقعیت نشسته باشه من نیستم تو باآدم جدیدی و روزی هزار مرتبه میگی خوب بود من قدر ندونستم من بخشیدمت خیلی وقته بخاطر خدا تا دلم روشن باشه اما فقط از خدا میخام روزایی ک من دیدم و حس کردم رو تو وخاهرات ببینید😊🦋

خداجونم شکرت🦋

کاش خدا به دلت نگاه کنه و همه چیز رو برامون درست کنه تا خسته نشدیم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اوووووو پس اسم اقا داماد علیهههه

نمیشه

ازدواجمون چند بار بهم خورده

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

خودمو گم کررمنمیدونم باید چیکار کنم کدوم هدفو انتخاب کنم دارم ب سی سالگی نزدیک میشم و من هنوز ن شعل ...

نگران نباش بلاخره میشه

دیر ازدواج کردن خوب بهتر از ی ازدواج زودهنگام بده

دلم میخواد به چهار میخ بکشمت بعد با ی چاقوی تیز اونقدر بکنم تو قلبت و بکشم بیرون  تا دلم خنک بشه. دوست دارم اون دنیا خودم مامور عذابت باشم 

تا تمام نفرت و کینه ای که تو این سالها ازت دارم و داشتم بهت نشون بدم خائن خیانت کار 

نمیشهازدواجمون چند بار بهم خورده

من نی نی ندارم ولی دوس دارم اسمشو بزارم دلا اگ داشتم تو چی؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خطاب به بابام تو خواساه های خودتو برای من خواستی ولی من نظر دیگه ای داشتم کاش یکم منو میشنیدی و میزاشتی سرنوشتم با یکی دیگه میساختم منو در حدش ندیدی الان خیلی احساس بدبختی میکنم 

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳