2777
2789
صدای شکستن دلم را شنیدم ولی تو فکر کردی یک حرف بود تمام شد صورتم را با سیلی سرخ نگه داشتم و همه فکر ...

وااااای چقدر بده که ی نفر هم عزیز باشه هم عذاب

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تلاش میکنم ولی خب بدجور شکستمفکر کن دوتا بال پروانه رو بشکنی و انتظار پرواز داشته باشی ازشهمینق ...

هیچوقت تو ی پرتگاه به ی آدم تکیه نکن 

چون اون پرتت میکنه

فقط دلتو جای عشق خدا کن

خدا منو از شر آدمای بد نجات داد:)

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
امیدوارم روزایی ک منو محدود میکرد خودش تو اکیپا و دخترا بود زیبا نیست😪

وای نه 

خدا بدجور انتقام میگیره و تیکه های دل شکستتو تو جیگرش فرو میکنه

هیچوقت تو ی پرتگاه به ی آدم تکیه نکن چون اون پرتت میکنهفقط دلتو جای عشق خدا کنخدا منو از شر آدمای بد ...

انتظار همچین پایانی رو نداشتم

واقعا میگم بدجور شکستم یعنی منی که خیلی وقت بود نمیومدم سایت

الان الکی میام میچرخم تا بلکه غمی که تو دل دارم رو فراموش کنم

اما لعنتی انگار که یکی قلبتو تیکه تیکه کرده باشه و ولت کنه

همینقدر درست نشدنی و دردناک

یارو تو خوشی و عشق و حاله

ما تو برزخ

.
وای نه خدا بدجور انتقام میگیره و تیکه های دل شکستتو تو جیگرش فرو میکنه

بهم انگ خیانتم زد تازه همرو ازم دور کرد دوستامم دشمن کرد با خیال راحت گورشو گم کرد و من با یه دل سنگ ک نمیذاره کسی بیاد تو زندگیش تنها موندم 

انتظار همچین پایانی رو نداشتمواقعا میگم بدجور شکستم یعنی منی که خیلی وقت بود نمیومدم سایتالان الکی م ...

برعکس میشه بهت قول میدم 

کی این اتفاق افتاد

وقتی غمگین ن دلشکسته که هستی و مجبوری لبخند بزنی و خودت را شاد نشان دهی دقیقا همان لحظه دهانت عجیب م ...

ایولللل

دقیق همینه

عجیبه واقعا 

درونت در حال انفجاره ولی باید بغضتو قورت بدی

بهم انگ خیانتم زد تازه همرو ازم دور کرد دوستامم دشمن کرد با خیال راحت گورشو گم کرد و من با یه دل سنگ ...

اصلش همینه بیخیال ادما به خدا بچسب عشق کننن

نه ادم خوبم هست خداییش اون دو تا لجن منو از هرچی دوست فراری دادن

ادم خوب یا تو قبرستون یا ائمه هستن

آدم خوبم اگه تو این دور و زمانه باشه از مردم گریزان۶

برعکس میشه بهت قول میدم کی این اتفاق افتاد

خیلی قدیمی نیست

برای سه هفته اس

ولی داغش برام عین روز اوله

خیلی سخته در کل

اما اون اصلا براش مهم نبود

شماره م رو هم پاک نکرد

اما من دیگه گفتم پاک کنم تا چک نکنم

.