بخصوص جلوی فامیل خودم ...چکار کنم خسته شده ام البته من خیلیییی رفت و امد ندارم چون اونا یه شهر دیگه هستن ولی حتی شش ماه یکبار در حد دوساعت هم کنار اونا باشم واقعا ازارم میده رفتاراش واقعا عذابم میده .....چطور ادبش کنم چطور بهش بفهمونم رفتار غلطشو
عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
رواندرمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالشهای با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا داریم.مارو میتونید تو ایتا وتلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره چند شب پیش دختر داداشم با نامزدش خونه ما بود جلو اونا گفت من زنمو بزنمم گریه نمیکنه خیلی خردم کرد ...امشبم خونه دادلشم بوذم جلو زن برادرم من داشتم حرف میزدم راجب دختر عموم بعد هی میگفت نگار جون نگار جون اسم دختر عموم را میگفت
عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
اره چند شب پیش دختر داداشم با نامزدش خونه ما بود جلو اونا گفت من زنمو بزنمم گریه نمیکنه خیلی خردم کر ...
منظورش از اینکه بزنمم گریه نمیکنه چی بود ؟
بعدش تو چی بهش گفتی وقتی تنها شدین ؟
رواندرمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالشهای با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا داریم.مارو میتونید تو ایتا وتلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini
اخه منو زده چند بار ...بحث راجب خانمای بود که زود گریه میکنن اینو گفت ..چرا ولی براش اهمیت ندارن
چی گفتی ؟چی جوابتو داد؟
من نمیفهمم دلیلش چیه و چه نیازی داری که تو جمع به من بی احترامی کنی اما اینو خوب میدونم که این بی احترامی ها داره بین من و تو فاصله میندازه و باعث سردی میشه
بعدشم چند روزی باهاش سر و سنگین باش قهر نه ها سر و سنگین
خیلی ناراحتم ازش الان نمیتونم باهاش سرو سنگین باشم چون مهمون دارم فردا که رفت سرکار بهش پیام میدم و ...
حد و مرز خودتو سفت بچسب
بی احترامی یه خط قرمز بزرگه اونم تو جمع