2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی منو کوچک میکنه

132 بازدید | 20 پست

بخصوص جلوی فامیل خودم ...چکار کنم خسته شده ام البته من خیلیییی رفت و امد ندارم چون اونا یه شهر دیگه هستن ولی حتی شش ماه یکبار در حد دوساعت هم کنار اونا باشم واقعا ازارم میده رفتاراش واقعا عذابم میده .‌....چطور ادبش کنم چطور بهش بفهمونم رفتار غلطشو 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

بهش ناراحتیتو گفتی؟

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش ناراحتیتو گفتی؟

اره چند شب پیش دختر داداشم با نامزدش خونه ما بود جلو اونا گفت من زنمو بزنمم گریه نمیکنه خیلی خردم کرد ...‌امشبم خونه دادلشم بوذم جلو زن برادرم من داشتم حرف میزدم راجب دختر عموم بعد هی میگفت نگار جون نگار جون اسم دختر عموم را میگفت

اره چند شب پیش دختر داداشم با نامزدش خونه ما بود جلو اونا گفت من زنمو بزنمم گریه نمیکنه خیلی خردم کر ...

منظورش از اینکه بزنمم گریه نمیکنه چی بود ؟

بعدش تو چی بهش گفتی وقتی تنها شدین ؟

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

اره چند شب پیش دختر داداشم با نامزدش خونه ما بود جلو اونا گفت من زنمو بزنمم گریه نمیکنه خیلی خردم کر ...

ادمیه که ببخشید زیاد حسابش نمیکنن؟

که اینطوری میخواد عرض اندام کنه؟

منظورش از اینکه بزنمم گریه نمیکنه چی بود ؟بعدش تو چی بهش گفتی وقتی تنها شدین ؟

اخه منو زده چند بار ‌‌...بحث راجب خانمای بود که زود گریه میکنن اینو گفت ‌..چرا ولی براش اهمیت ندارن

اخه منو زده چند بار ‌‌...بحث راجب خانمای بود که زود گریه میکنن اینو گفت ‌..چرا ولی براش اهمیت ندارن

چی گفتی ؟چی جوابتو داد؟

[QUOTE=364894497]چی گفتی ؟چی جوابتو داد؟[/QUOTEگفتم چرا اینو حرفو میزنی ....بخدا هیچ بخودش نیاورد خیلی ب قلبم فشار میاره

خیالت راحت اطرافیانتون شناختنش حرفاشو حساب نمیکنن اصلا مشخصه حق داری والابا جدیت برخورد کن به این اد ...

دختر داداش خیلی یچیز رو کوچک را بزرگ میکنه حالا خدا میدونه بره چیا بگه

[QUOTE=364894497]چی گفتی ؟چی جوابتو داد؟[/QUOTEگفتم چرا اینو حرفو میزنی ....بخدا هیچ بخودش نیاورد خی ...

با جدیت بهش بگو وقتی تنها شدین 

من نمی‌فهمم دلیلش چیه و چه نیازی داری که تو جمع به من بی احترامی کنی اما اینو خوب می‌دونم که این بی احترامی ها داره بین من و تو فاصله میندازه و باعث سردی میشه 

بعدشم چند روزی باهاش سر و سنگین باش قهر نه ها سر و سنگین 

با جدیت بهش بگو وقتی تنها شدین من نمی‌فهمم دلیلش چیه و چه نیازی داری که تو جمع به من بی احترامی کنی ...

خیلی ناراحتم ازش الان نمیتونم باهاش سرو سنگین باشم چون مهمون دارم فردا که رفت سرکار بهش پیام میدم و میگم

خیلی ناراحتم ازش الان نمیتونم باهاش سرو سنگین باشم چون مهمون دارم فردا که رفت سرکار بهش پیام میدم و ...

حد و مرز خودتو سفت بچسب 

بی احترامی یه خط قرمز بزرگه اونم تو جمع