بخصوص جلوی فامیل خودم ...چکار کنم خسته شده ام البته من خیلیییی رفت و امد ندارم چون اونا یه شهر دیگه هستن ولی حتی شش ماه یکبار در حد دوساعت هم کنار اونا باشم واقعا ازارم میده رفتاراش واقعا عذابم میده .....چطور ادبش کنم چطور بهش بفهمونم رفتار غلطشو
عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
گاهی یه زنگ هشداره که داره بهت میگه باید یه چیزای و درست کنی
رواندرمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالشهای با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا داریم.مارو میتونید تو ایتا وتلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رواندرمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالشهای با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا داریم.مارو میتونید تو ایتا وتلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini