2777
2789
مجردمو فک میکنم مجرد میمونمواقعاااا کیس خوبا تموم شدن🥲

ان شاءالله هم شما هم من هر کدوم با یه مورد خوب مزدوج بشیم

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم من تو عمر دوست پسر نداشتم و اتفاقی اشنا شدیم تو هروسی یکی از دوستان دیدن پسندیدن و بقیه ماج ...

چه عالی

چه مدته متاهلی؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اون قدیما گذشت قدیما زنها تا ۶۰ سالگی حامله میشدن کسی چیزی نمیگفت حالا تو ۴۵ سالگی میگن وای  خجالت نمیکشه 😐صمصمیت موج مبزدحالا الان ...لعنت به این پیشرفتها که اون عشق و صمیمیت و ازمون گرفت..قدیما پسرها براشون نه ظاهر مهم بود نه چیزای دیگه الان طرف اندام بالاتر از اخلاق درصد کمی هستن بخاطر اخلاق برن سمت یکی ،البته بماند که بازم قیافه هم مهمه. معمولی مثلا تازه ازدواج کردنشون چیه ازاونورم طلاق 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
ان شاءالله هم شما هم من هر کدوم با یه مورد خوب مزدوج بشیم

آمین🥲💚🤲🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
ما که سی به بعد ازدواج کردیم خیلی راضیممم سی به بعد چیه خیال میکنین دیره برا هنه چی من واقعا بعد سی ...

تو چه زمینه هایی موفق شدین عزیزم

بچه هم دارین؟ اخه بعد ۳۰ تا ۳۵ زمان خیلی فشرده ایه برای قصد بارداری

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

اره دقیقااخه بحث شوهر نیست بحث اون خانواده ایه که میخوای برای خودت داشته باشی بچهای خودت خونه خودت ز ...

مجردی برای دختری خوبه که غرق ناز و نعمت در خانه پدر باشه

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
بعضیا اینطوری بعضیا هم مثل آب خوردن با یکی دو بار خواستگار اومدن ازدواج میکنن منم سر ازدواجم خیلی خی ...

خدا میدونه که نمیخوام کفر بگم ولی اشناهایی که با پسرا دوست بودن بعصیاشون با چند تا پسر همزمان دوست بودن حتی یکیشون با یه مرد متاهل دوست بود از من زودتر ازدواج کرد و شوهرشم عاشقشه

اونوقت من چی همش باید منتطر بمونم و نمیدونم تا کی واقعا تا کی

دفتر پرستاری دارم در اصل ،اما کار لیزر لاغری و....هم در کنارش توی دفترمون انجام می‌دهیم

اها

کسب و کارتون پر برکت عزیزم امیدوارم هممون زودتر از این شرایط نجات پیدا کنیم

خدا میدونه که نمیخوام کفر بگم ولی اشناهایی که با پسرا دوست بودن بعصیاشون با چند تا پسر همزمان دوست ب ...

اینم بگم اصلا عجله نکن که فقط ازدواج کنی 

من عجله کردم تو 23 سالگی ازدواج کردم طرفم خوب نبود دوران عقد جدا شدم گند زده شد تو زندگیم کلی عذاب کشیدم مجردی بهتر از ازدواج غلط یا جدا شدنه 

در کل زندگی عادلانه نیست 

تو چه زمینه هایی موفق شدین عزیزمبچه هم دارین؟ اخه بعد ۳۰ تا ۳۵ زمان خیلی فشرده ایه برای قصد بارداری

عزیزم تو زمینه اینکه به بلوغ ازدواج رسیدیم منو همسرم باهم بحث نداریم اگر داریم تا مشکل حل نکنیم کوتاه نمیایم و همسرمو با چشم بلز انتخاب کردم نه یه سری ملاکهای خیالی خداروشکر همسرم کاملترین مردیه که دیدم میشناسم من وقتی غذا درست میکنم محاله همسرم دستامو یا پیشانیمو بوس نکنه  خیلی بهم احترام میزاره پیش خانوادش پیش خانوادم وقتی هردو هستیم و مستقلیم هزارتومن برا مراسماتمون از کسی نگرفتیم کسیم دخالتی نکرد اذیت بشیم و درمورد بچه من تا سه سال دیگه ۳۷ سالگی تصمیم ندارم بچه دار بشم  همه زندگی بچه نیست و خیلیها بعد ۳۵ هم بچه خوب باهوش اوردن با این علمی هروز پیشرفت کرده 

اسی متولد چندی؟خواستگار نداشتی؟منم مجردم این همه درس به آسونی خوندم تموم کردمحالا ازدواج کردن برام ا ...

متولد ۷۶م تقریبا اولای ۷۷

چرا داشتم یکی بود اتفاقا خیلی میخواستم ولی خب مادرش خیلی زن فتنه ای بود همه عالم از شرش در عذاب بودن و حقیقتا ترسیدم از خانواده پسره.

یکی دیگه بود که اونم خیلی دوستم داشت منتهی اعتقاداتمون اصلا با هم جور نبود 

چند مورد همینطوری به مادرم گفتن میایم خواستگاری ولی خب مادرم چند تاشو پروند و گفت دخترم رو به پسر شما شوهر نمیدم

دیگه موردی نبوده

یکی هم بود از اول امسال میگفتن میایم خواستگاری که نیومدن فک کنم پشیمون شدن....

تقریبا با عقد عروسی روبه دوساله

خوشبخت باشی همیشه💚💚💚