2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ازدواج نمیکنی ؟ چرا دوست پسر نداری ؟ واقعا کسی بهت پیشنهاد نمیده ؟

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

گفتنش دردی ازمون دوا نمیکنه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

کلا ازم میپرسن فلان چیزو از کجا یا چند خریدی خوشم نمیاد.

درباره اینکه کی میخوای بچه دوم بیاری هم زیاد میپرسن.

البته سر اولی هم همش میپرسیدن کی بچه دار میشین.

جواب همه اینا یه کلمه س: به تو چه

یه سالی میشه گواهینامه گرفتم 

خونه  یکی از خاله هام بودیم 

زندایی گه وضعشون خوب بود و میدونست که من ماشین ندارم با تیکه و یه لحن بد بهم گقت پس  هنوز ماشین ننداختی زیر پات ؟!

چرا انقدر جوش زدی؟بهشون رسیدگی نمیکنی؟

آرههههه لابد من مث تو بیکارم زنیکه از خودراضی

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یادم نمیاد .اما هر وق چیزی بم گفتن ک باعث ناراحتیم شده جوابشونو دادم

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪