2777
2789

چراا ازدواج کردی؟

چراا بچه میخای؟

چراا درس نمیخونی؟

چرا انقدر خجالتی هستی ؟

چرا خیلی بیرون نمیای؟

خببببب ب شماااا چههههه؟؟؟؟؟لابد دلم میخاد 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

وقتی مشکلات خانوادگی داشتم یکی از افراد نزدیک  که بنا به اتفاق خبردار شده بود   جلوی همه از من سوال می پرسید و مجبور بودم جواب بدم چون بزرگتر بود 

اصفهانی جذاب😀 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای وزن کم کردی؟ اصلا بهت نمیاد

اصلا بلدی ارایش کنی؟ (ی سبک جدیدو امتحان کرده بودم)

چرا موهاتو اینجوی میبندی؟ زشت میشی

چرا بینیتو عمل نمیکنی؟

چرا ژل نمیزنی؟

چرا اینجوری میخندی؟

چرا اینقدر اروم غذا میخوری؟ مثلا باکلاسی؟ (اشتها نداشتم)

و ...

♡♡

واااای اصلا سنت بهت نمیاد

صدها بار اینو شنیدم وته دلم حس بدی رو گرفتم

دکتر آزمایشگاه هستم. در صورت تمایل برای تفسیر نتایج تست هاتون در زمان عدم دسترسی به پزشک تون پیام بدید پاسخگو هستم🌺

درمورد بچه دارشدنم دلم میخواد طرفو داربزنم 😬دفعه اخر خواهر شدهرم بود انقد پرسیده بود ک دوتاسنگین بهش گفتم و بهش گفتم هروقت خواسم بچه درس کنم بهت اطلاع میدم انقد ک تو پیگیری من نیسم البته این محترمانش بود حرفی ک زدمو نمیشه بگم تو سایت

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖