2777
2789
عنوان

بچم هشت ماهشه تا صبح پدرمو درمیاره انقد شیر میخوره چیکار کنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 51 پست

بچه ی من شیرخشکی بود هلاکم کرد هیچی نمیخورد فقط شیرخشک شب تا صبح هم فقط شیر میخورد تا یکماه پیش دیگه بهش شیر ندادم دندون های اسیاب اش هنوز در نیمده خرابن و پوسیده الان خداروشکر هر چی بش بدم میخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رعد زایمان دومم خیلی داغون شدم نمیدونم بخاطر امپول سری هستش یا اینکه پیر شدم🙂

من زابمان سومم هست دیگه بدن فرسوده میشه هر زایمان ادم ضعیف میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حالا من تا سه چهار ماهگی خواب شبش کامل و عمیق بود کم کم شب ها بیدار میشد الان که ۸ ماهشه بدتر شده دا ...

خوب کم کم که شب بیدار می‌شد پستونک می‌دادی بهتر بود،تو شیشه آب جوشیده سرد شده بریز هروقت بیدار شد بده 

وای من سر پسرم اینطور بودم یعنی شب و روز توی دهنش بود یادمه یبار توی بازار راه میرفتم این توی دهنش بود اما خوب چادر و اینا داشتم هیچکس متوجه نمیشد بچه داره شیر میخوره .کلا تاصبح به پهلو بودم جونم در اومد تا از شیر گرفتمش موقع دندون در آوردنش هم کلا نصف نوک سینمو کنده بود خون می‌ریخت دلم خون میشد بخدا.اما سر بچه دومم خداروشکر دخترم آروم بود صبح پا میشدم یادم میرفت بچه کوچیک دارم .ولی در هر حال میگذره جز تحمل نمیشه کاری کرد

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

خوب کم کم که شب بیدار می‌شد پستونک می‌دادی بهتر بود،تو شیشه آب جوشیده سرد شده بریز هروقت بیدار شد بد ...

متاسفانه پستونک نگرفت شیشه هم میفهمه سرش میندازه عقب و گریه میکنه نمیخوره نه شیر خشک هم خریدم گفتم گیج خواب که هست میزارم دهنش ولی میفهمه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜