2777
2789
عنوان

از شوهرم نامیدم مشکل روانی داره تو رو برام دعا کنید بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 38 پست
اسم داروهاشو میگی؟این یه کم بیشتر از وسواسه

اونایی که نمیخوره را یادم نیست.

ولی اینایی که چند ساله میخوره فلوکسامین و ترانکوپین

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هستم'شوهرم روانیه قرص اعصاب میخوره من نمیدونستم مشکل داره زنش شدم

باز اون قبول داره مریضه قرص میخوره شوهر من قبول نداره مریضع البته جرئت ندارم بهش بگم ، خدا خیرش نده چجور بهت نگفته و پنهان کرده مدیونت هست تا ابد

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اونایی که نمیخوره را یادم نیست.ولی اینایی که چند ساله میخوره فلوکسامین و ترانکوپین

عزیزم این دو تاقرص ک دلیل نمیشه همسرتون مشکل روانی دارن .

ب خیلیا این قرصارو میدن افسردگی یا مسائل دیگه 

تشخیص اسکیزوفرنی ب این راحتی ها نیس .

مگه اینکه خود دکتر بگه اونم ن با یکی دو جلسه حداقل ۱۰ جلسه لازم ه 

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
باز اون قبول داره مریضه قرص میخوره شوهر من قبول نداره مریضع البته جرئت ندارم بهش بگم ، خدا خیرش نده ...

اره فیلم بازی کرد برام الان قرصای قوی میخوره هرچند وقت یبار بچم داره باز ی میکنه یهو میخوره زمین و مثلا من‌تو اتاقم نمیدونم این خیر ندیده میزنتش یا بچه خودش میفته 

اره فیلم بازی کرد برام الان قرصای قوی میخوره هرچند وقت یبار بچم داره باز ی میکنه یهو میخوره زمین و م ...

قرص ها از شدت کاراش و رفتاراش کمتر میکنه تاثیری داره ؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

عزیزم این دو تاقرص ک دلیل نمیشه همسرتون مشکل روانی دارن .ب خیلیا این قرصارو میدن افسردگی یا مسائل دی ...

ترانکوپین رو به خیلیا میدن؟

چی میگی خدایی؟

الان دکتر نمیفهمه شما با دو تا خط استارتر متوجه شدین؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ترانکوپین رو به خیلیا میدن؟چی میگی خدایی؟الان دکتر نمیفهمه شما با دو تا خط استارتر متوجه شدین؟

میشه بیشتر توضیح بدی 

ترانکوپین رو به خیلیا میدن؟چی میگی خدایی؟الان دکتر نمیفهمه شما با دو تا خط استارتر متوجه شدین؟

آخه استارتر نمیگه دکتر تشخیص داده میگه  قرصاش واس اسکیزوفرنی ه .درصورتی این قرص واس اضطراب  کنترل خشم اینچیزام میدن