2777
2789
عنوان

از شوهرم نامیدم مشکل روانی داره تو رو برام دعا کنید بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 38 پست
نه هیچ اثر نداشته همش کارم شده گریه به دلمه طلاق بگیرم

واقعا ازار دهنده است اگه نتونستی جدا شی وقتایی که خونست بچه رو تو اتاق سرگرم کن 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط بع این فکرمیکنم اگر جدا بشم برای بچم بد نیست؟ ناراخت نمیشه؟

دختر من که از پدرش متنفره ، بچت تو سنی هست که درک کنه ؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

دختر من که از پدرش متنفره ، بچت تو سنی هست که درک کنه ؟

دخترم سه سال نیمشه، ولی باباشو دوس داره هی میگه عاشقتم و بوسش میکنه بنظرت واقعا شوهرم زده بچرو اکر زده بود این بچه میفهمید و چیکار میکرد

دخترم سه سال نیمشه، ولی باباشو دوس داره هی میگه عاشقتم و بوسش میکنه بنظرت واقعا شوهرم زده بچرو اکر ز ...

عزیزم اگه زده بود یا رفتارش با بچه بد بود ، بچه ازش دوری میکرد و میترسید شاید اشتباه میکنی

اسم داروهاشو میگی؟این یه کم بیشتر از وسواسه

عزیزم رفتم نگاه کردم رسپریدون و آنسنترا 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
در این مواقع زنگ بزن پدر و مادر یا برداری چیزی بیاناین‌مشکل را تنهایی تحمل کردن سخته

آبرو داری میکنم خودش میدونه زنگ نمیزنم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗