2777
2789
عنوان

فضولی

78 بازدید | 11 پست

واقعا نمیفهمم چرا یه عده انقدرررررر فضول تشریف دارن..

گوشیمو دادم یه پیامو ببینه دیدم اومده بیرون بقیه پیامامو نگاه کرد بعد داد بهم گوشیمو 

یعنی چی اخه پس شعورت کجاست فرهنگت کجاست چهل سالته دیگه مرد....

حالا جالبه الانم بجای اینکه اون از بیشعوریش ناراحت باشع من عذاب وجدان دارم که ای بابا ابروم رفت😂

بچه ها طرف یکی از فامیلاست..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیخود کرده خب یعنی چی اخه چه دلیلی داره کنجکاو باشه پیامای منو ببینهبخدا از عصبانیت کارش تا الان خوا ...

بیخود و باخودش رو نمیدونم ولی کنجکاو بوده اینو واقفم بهش

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

بیخود و باخودش رو نمیدونم ولی کنجکاو بوده اینو واقفم بهش

والا چی بگم فکرکن طرف‌ فامیل دوره سالی دوبار به زووووور میبینین همدیگه رو اونم اینطوری تازه میانسالم باشه یعنی شما یه مرد با چندتا تار موی سفید و ریش جوگندمی درنظر بگیر‌که کنجکاو باشه تو گوشی نوه ی عمش🤦‍♀️

والا چی بگم فکرکن طرف‌ فامیل دوره سالی دوبار به زووووور میبینین همدیگه رو اونم اینطوری تازه میانسالم ...

ایشون از غریبه هام غریبه تره رفت سال بعد ببینیش ب گفته خودت ایشالله پس ناراحت نباش تا اونموقع یادش میره

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤