2777
2789

وسواس فکری، شک زندگیم را از بین برده

امشب خونه مادرش بودیم خوشحال بودیم برگشت خونه یه دفعه دیوونه شد که تو با من خوب نیستی، میخوای اذیتم کنی..

میدونستم شروع یه فاجعه است

هرچی گفتم خوبم قسم ....

نه نمیتونه بپذیره. روانش را فروخته به شطیان انگار

رفت پنجره اتاق بچه ها را باز کرد هر چی رفتم ببندم پرتم میکرد اونور

گریه میکردم میگفت بچه ها سرما خوردن نکنننننن

میگفت تا تو با من بدی مت اینکار را میکنم. قسم مرگ تک تک عزیزم را خوردم زاااار زدم تا بست...

الان دارم گریه میکنم و به بهونه خواب کردن بچه نرفتم بیرون.

دعا کنید یا خوب شه یا من بمیرم... خسته شدم

کسایی که میگن دکتر ده بار رفته ولی دارو نمیخوره میگه اضطراب میگیرم.

دعا کنید، یبار دیگه معجزه دعاها تون را ببینم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با این وضعیت حتما دارو و روان درمانی. وگرنه بدتر هم میشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

فکر میکردم تو این دنیا فقط منم که اینجور بدبختی میکشم شوهرم دشمن منو دخترمه نگو تنها نیستم این چه مرضیه افتاده جون اینا بچه خودش همخون خودشو ازار میده لعنت به این دنیای بی عدالت یکی غرق تو خوشبختی یکی هم اینجور

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

فکر میکردم تو این دنیا فقط منم که اینجور بدبختی میکشم شوهرم دشمن منو دخترمه نگو تنها نیستم این چه مر ...

آی خواهرر😭

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
به کانال ( عصر آگاهی) تو ایتا یه سر بزن. احتمالا دچار مشکلات ماورائی هست. اونجا برات پاکسازی هم انجا ...

دوقتش صد بار اومده پاکسازی کنه نمیشه.

من همون جلسه اول شدم ولی اون ...

آی خواهرر😭

حیف از عمرمون حیف بچه هامون دخترم لکنت گرفته اینقدر تو تنش هست واقعا خسته ام از زندگی 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

دکتر بهش نمیگه ولی داروهای وسواس و اسکیزوفرنی بهش داده

اسم داروهاشو میگی؟

این یه کم بیشتر از وسواسه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.