2777
2789

خدایااااا از روز اول دانشگاه تا الان بهم چسبیدع ول بکن هم نیستش من اصلا حال و حوصله رفاقت و اینکارو رو با کسی ندارم دلم میخواد تنها باشم و اصلاا با کسی تو دانشگاه نباشم و دنبال حاشیه نباشمم بعد این دخترهه خسیسس که اینهمهه هر سری خوراکی میبرم دانشگاه بهش تعارف میکنم بخورهه زورش میادد یک بارر یکی از خوراکی هاش رو الکی تعارف هم بهم کنه چسبیده بهم ول کنم نیست بخدااا هر سری کلی خوراکی میبرمم تا نگیرههه از دستم ول کنش نیستم انوقتت هر سری خوراکی درمیاره جلو چشممم میخوره تعارف نمیکنهه یا یهه خیلی پیتزاا میارهه جلو چشمم میخوره باز نمیگه دختره نگام میکنه بهش تعارف کنم هیچوقتتتتت هم دندوناش رو نمیشورهه من خبر مرگم ادم وسواسی و بد دلی ام اینم که همیشهه میخنده هر 32 تا دندوناشو نمایش میزاره بخدا نگام به دندوناش میفته دلم پیچ میزنهه حالم بد میشهه اینقدرر کثیف و زردهه که قشنگ یکک لایهه کلفت رو دندوناش بستهه همشمم میره دستشویی دانشگاه من بدم میادد چطوری اخه دستشویی میکنه هر نیم ساعت نیم ساعت میره دستشویی بخدا دست میزنه بهم چندشم میشه اون روز تنها تو سالن نشسته بودم منتظر بودم انتراک کلاسم تموم شه اومد کنارم نشستت کراشم همون لحظهه داشتت میومدش سریعع یه نگاه ضایع بهش انداخت و شروع کرد هر هر خندیدن حتی کراشمم متوجه شد بخدا من هرچقدر سعی میکنم ضایع بازی درنیارمم این بیشتر منو رسوا میکنه اون روز دلم میخواست از پنجره دانشکده پرتش کنم پایین حتی کراشمم فهمیدد خدایا منو بکششش اه باز یادم اومد

بی محل کن تا تموم شه این دوستی

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 قفلی این روزا ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای اینقدر بدپیله هستت حد ندارهه خودشم میبینه حوصلشو ندارم جوابشو نمیدم سریع بعد کلاس میرمم باهاش زی ...

نمیگم رک بهش بگو نمیخوای دوست باشی باهاش چون ادمای بیشعور مثل ادم قبول نمیکنن رابطه رو قطع کنن 

ولی یجوری باهاش رفتار کن که نتونه کنارت باشه غیرمستقیم بهش بفهمون

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 قفلی این روزا ...

نمیگم رک بهش بگو نمیخوای دوست باشی باهاش چون ادمای بیشعور مثل ادم قبول نمیکنن رابطه رو قطع کنن ولی ی ...

اتفاقا رفتارام رو دیده این یک هفته ای دیگه پیام نداده بهمم و پیگیرم نشده امیدوارم حضوری هم میبینمش نیاد سمتمم چون هرچقدر بی محلی کنم انگار بیشتر پافشاری میکنه