2777
2789
عنوان

چکارکنم شوهرم افتاده به جونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 87 پست

سریع زنگ بزن اورژانس اجتماعی کمکت میکنن

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا زنگ بزن بیان ببرنش...نمیدونی طلاق بگیری چه لطف بزرگی در حق بچت کردی من کتک نه ولی دعوای لفظی بین مامانبابام زیاد دیدم...الان شوهرم یکممم صداشو میبره بالا ترس میگیره بدنمو اصلا اجازه نمیدم صصداشو ببره بالا...ببین بچت بیچاره در اینده چی میکشه...

اصلا زنگ بزن بیان ببرنش...نمیدونی طلاق بگیری چه لطف بزرگی در حق بچت کردی من کتک نه ولی دعوای لفظی بی ...

چکارکنم هیچی پولی ندارم کسیم ندارم بهش تکیه کنم

کاربری دست دونفره باتشکر

بخدا من کاری نکردم،نمیدونم چی میخاد باشریکش دعواش شده سرمن خالی میکنه میدونه بیکسوکارم

از همچنین مرد های که کارشون رو میارن تو خونه متنفرم ... یه بار شوهر منم اومد خونه عصبی بود خیلی فقط بهش گفتم نهار بیارم یا چای عزیزم گفت دهنت رو بنند فعلا. منم قهر کردم زنگ مامانم زدم .. چون مامانم رو دوس داره گفتم مامان تو زنگش بزن . بعدش اومد اروم شد و معذرت خواهی کرد دیگه از اون روز مسائل کاریش رو نیارود خونه 

چکارکنم هیچی پولی ندارم کسیم ندارم بهش تکیه کنم

مهریت چقدره؟ شوهرت خونه نداره خونرو ازش بگیری بعدش خودت میری سرکار...واقعا درک میکنم سخته ولی با این شوهر زندگی کردن سخت تره