2777
2789
عنوان

همکلاسیم بهم علاقه داشت

213 بازدید | 15 پست

من اینو نمیدونستم بعدها فهمیدم 

مثلا ی شب یهو ی پیام داد تا اومدم ببینم چی نوشته و بازش کنم پاکش کرد(تاحالا باهم چت نکرده بودیم)

استوری منو مثلا ظهر میدید شب ریپلای میزد

کلا حرکات عجیب غریب

و اینکه تو کلاس همیشه خیره به من بود

یا دخترا میگفتن بهت نگاه میکرده لبخند میزده

بعد از اول ترم اینستاگرام منو فالو کرده بود 

چند روز پیش من میخواستم پیجم رو پیوی کنم راحت نبودم چون خیلی استوری و پست میذارم گفتم فقط فامیل و دوستای صمیمی رو بذارم اونم حذف کردم از فالورا

امروز تو دانشگاه منو دید ناراحت شد احساس بدی بهش دست داد من حس کردم 

خیلی براش ناراحت شدم ولی بنظرم اینکه اینستاگرام منو نداشته باشه برای خودش هم بهتره چون من بهش علاقه ای ندارم و اینطوری فقط درگیری ذهنی بود براش ک پیجمو داشته باشه

ولی ناراحت شدم براش دلم نمیخواست کسی رو آزار بدم همیشه خیلی خنده رو باهام سلام میکرد امروز با ناراحتی و سرسنگین ی سلام آروم و ریز کرد 

خیلی ناراحت شدم براش دلم نمیخواست دل کسی رو بشکنم خاک تو مخم بچها

میگم نکنه حس کنه حسش لو رفته و کوچیک شده اخه اون ک نمیدونه من نصف فالورا رو حذف کردم 

ولی خوب هرکس دوست داره صفحه شخصیش رو فقط آدمایی داشته باشه که باهاشون راحته من قبلا زیاد استوری و پست نمیذاشتم ولی دیدم هی میخوام عکس خودمو بذارم یا استوری بذارم نمیشد یسریا بمونن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه کار خوبی کردی وقتی بهش علاقه نداری اما وانمود کنی اون بده

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

نه کار خوبی کردی وقتی بهش علاقه نداری اما وانمود کنی اون بده

اخه من قبلا تجربه کردم 

پیج کراشم رو داشتم و عذاب بود برام

هی اولین نفر استوریم رو میدید حس میکردم بازی روانی شده براش اصلا

تو که نمیخوایش دیگه مهم نیست چی فکر میکنه حساب کار دستش اومد

نه من فقط به عنوان ی انسان دوست ندارم به احساسات ادما آسیب بزنم یا حس ناکافی بودن بهشون بدم

اخه من قبلا تجربه کردم پیج کراشم رو داشتم و عذاب بود برامهی اولین نفر استوریم رو میدید حس میکردم باز ...

کار خوبی کردی اینجوری واس خودش بهتره

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...