2777
2789
عنوان

میشه نظرتون بدونم مجرد ها ومتاهل ها منم مثل خواهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 52 پست
هر چی زودتر ازدواج کن بابا چیه دکترا من خودم فوق لیسانس با رتبه ۷۷ ام ولی دکترا ادامه ندادم اصلا اشت ...

منم یه ترم برای دکترا رفتم،ولی دیدم تو کارم هیچ تاثیری نداره،بی خیالش شدم،دکترا برای کسی که هدفش تدریس باشه یا واقعا تو کارش تاثیر گذار

عزیزم اگ واقعا داری از زندگی الانت لذت میبری ازدواج نکن اصلا هیچی توش نیست هیچ زندگی بهتر از مستقل ش ...

نیاز به ازدواج تو فطرت انسان هست، یکسری از ابعاد رشد شخصیت انسانی در زندگی متاهلی شکوفا می شه.

چون ازدواج ها، آبکی و الکی شده که نبابد صورت مساله را پاک کرد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولا من ۳۳۳۴ ازدواج کردم شور شوقی داشتم هیچکس نداشت چه ربطی داره اخه

قطعا نیازهاتون و توقعاتتون نسبت به 22-23فرق داشته

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
نیاز به ازدواج تو فطرت انسان هست، یکسری از ابعاد رشد شخصیت انسانی در زندگی متاهلی شکوفا می شه.چون از ...

ولی من نیازی تو ازدواج نمیبینم البته وقتی ک اونقدر پولدارو مستقل شده باشم*

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹
دقیقا همین حسو دارم ولی دوستامم که ازدواج کردن هیچ چیز خاصی نداره زندگیشون فقط اینجوریه که میترسی نک ...

نه من میگم نکنه تا آخر همینجوری باشه شرایط

دنبال اینم خونه بخرم دیگه بعدش مشکل مسکن نداشته باشم لااقل

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
قطعا نیازهاتون و توقعاتتون نسبت به 22-23فرق داشته

چه توقعاتی اگر از مراسم عروسی لباس من عروسیم بهترین چیزارو رزرف کردم وعقدو نانزدیم همینطور و طلا اینام سدجاش بود وخودمو همسرم مستقل هزادتومن از کسی پول برا هیچی نگرفتیم وکسیم تو مراسم جهیزیه هیچسیمون دخالت نکرد وخیلیها اینحا تاپیک میزنن از دخالت عروسی اینا مینالن از عروسیشون مراسمات متنفر ولی ما اصلا پدرمادرا مثل مهمون امدن و به به چه چه کردن چون همه چی هردومون به نحو احسنت بود والان بچه بازی نداریم اگر مشکلی هست تا حلش نکنیم کوتاه نمیایم و خیلی چیزهای دیگه قطعا ۲۲۲۳ بودم هیچوقتتک زندگیم موفق نبودم 

کسی که برا دکتری می خونه بالای ۲۵ هست ها..

بله میدونم بخاطر همین میگم

پسرا یکم سطح شغلی و مدرک تحصیلی شون میره بالا دنبال دختر کم سن و سال میگردن

الان همکار شوهر من ۴۷ سالشه 

ما از دخترای با موقعیت اجتماعی بالا و مدرک تخصیلی بالا باشن حدودا ۴۰ سال معرفی کردیم بهش آقا نپسندید

رفت دختر ۱۸ ساله گرفت که هنوز مدرسه میرفت🫥🫥🫥🫥

چه توقعاتی اگر از مراسم عروسی لباس من عروسیم بهترین چیزارو رزرف کردم وعقدو نانزدیم همینطور و طلا این ...

نمیشه بعضی چیزا رو اینجا بهش اشاره کرد.ولی شوق دهه دوم با سوم خیلی فرق. داره

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس