2777
2789
عنوان

خواهر شوهر لباس منو که تاحالا هیچ نپوشیدم الان دوباره میپوشه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 35 پست
اگه ندم میگن چقد خسیس برا ی دست لباس

بگو من به خواهرمم نمیدم چ برسه ب بقیه یه جاهای باید رک باشی وگرنه میکنن تو پاچه ات

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من به خواهرمم نمیدم چ برسه ب بقیه یه جاهای باید رک باشی وگرنه میکنن تو پاچه ات

سایز منم نیس بنظرم میره ازش میگیره .

ب شوهر ک میگم میگه هیچی نگو دامادمون ناراحت میشه یعنی خودشون شعور ندارن 

سایز منم نیس بنظرم میره ازش میگیره .ب شوهر ک میگم میگه هیچی نگو دامادمون ناراحت میشه یعنی خودشون شعو ...

مث اینکه شوهرت وضعش خوبه بهش بگو پول بده بهت برو ی دست شیکترشو بخر به خواهرشوهرت هم بگو اونو دیگه نمیخوام مال خودت

مث اینکه شوهرت وضعش خوبه بهش بگو پول بده بهت برو ی دست شیکترشو بخر به خواهرشوهرت هم بگو اونو دیگه نم ...

اتفاقا نبات جون بهش گفتم هیچی نگفت .

اتفاقا اونا وضعشون خبه طلا میگیرن همیشه .هزینه لباس نمیکنن

اتفاقا نبات جون بهش گفتم هیچی نگفت .اتفاقا اونا وضعشون خبه طلا میگیرن همیشه .هزینه لباس نمیکنن

ببین به نظرم یا با شوهرت باید رک برخورد کنی یا با خانواده اش. منکه خودم باشم نمیدم به خواهرشوهرام. 

ببین به نظرم یا با شوهرت باید رک برخورد کنی یا با خانواده اش. منکه خودم باشم نمیدم به خواهرشوهرام.

اره درست میگی چطوری بهش بگم خوشم نمیاد از شوهر آبی گرم نمیشه .بخدا میترسم لباس بخرم بعد براش نگم ی بار بپوشم دوبار میاد براش

اره درست میگی چطوری بهش بگم خوشم نمیاد از شوهر آبی گرم نمیشه .بخدا میترسم لباس بخرم بعد براش نگم ی ب ...

نمیدونم الان دستشه یان اما هر موقع ازت خواست بگو فروختم رفت قدیمی شده بود. بعد تو ساکی چیزی بذار تو کمدت دیده نشه. بعد از اینم هرموقع لباس خرید به طایفه شوهرت بگو اجاره کردم مال خودم نیس. اینجوری پیششون ادم بده هم نمیشی