2777
2789
عنوان

امشب پسر داییم با لگد زد ب شکم داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه بچه هم نبوده ۱۲ ساله دیگه نوجوانه باید شعورش برسه بچه ی پنج ساله رو کتک نزنه

دقیقا 

خیلیم بچه نیست

ولی از اونجایی که اینجا نی نی سایته سعی میکنم یه جوری پست بزارم که از حمله احتمالی هر کاربری در امان باشم 😂😂

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

همسایه ما داداشا حین بازی اون یکی پرید رو شکم کوچیکه اندازه یه تخم‌مرغ ناف بچه زد بیرون اورژانسی برد ...

ای وای 

اگه برای داداشم اتفاقی می‌افتاد قطعا میکشتمش 

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

بچه که نیستیزدن بچه افتخار داره؟اون. بچست نمیفهمه تو چی؟مثل بچه ها رفتی زدیش

۱۲ سال بچه نیست دیگه .

میگم زده ب شکمش بعد در گوششم زده! 

شما یه چی میگی برای خودت

ریپلی نکن دیگ

وای انقدر از این مامان های حق به جانب بدم میاد خوب کردی زدی وقتی پدر مادر نمیتونن بچشون تربیت کنن یکی دیگه باید انجام بده

من تا وزن ایده آلم 16 کیلو فاصله دارم وزن فعلی 76 وزن هدف 60 قد 162 به خاطر سلامتیم لاغر میشم همین و بس 
۱۲ سال بچه نیست دیگه .میگم زده ب شکمش بعد در گوششم زده! شما یه چی میگی برای خودتریپلی نکن دیگ

اومدی تاپیک زدی منم نظرم رو گفتم

هرکی مخالف نظرت هست نباید چیزی بگه؟

اومدی تاپیک زدی منم نظرم رو گفتمهرکی مخالف نظرت هست نباید چیزی بگه؟

خیلی ممنون که نظر دادی 

ولی تاپیک رو خوب بخون 

مطمئنا تو همچین موقعیتی بودی بدتر میزدیش 

اگه میزد جاییش زخم میشد چی؟! 

خوب اشتباه کردی نبایدمستقیم میزدی میگرفتی هولش میدادی یا الکی به بهانه جدا کردن دعوا حالشو میگرفتی

اشتباه نکردم عزیزم 

داداشم خیلی کوچولوعه شیطون هم نیست که بگم اون کاری کرده بعد پسر داییم عصبی شده 

سر یه توپ بود یا یه اسباب بازی دیگه دقیقا نمی دونم