2777
2789
عنوان

شوهرای شمام اینطورن

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 38 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه سخت ای کاش قبل ازدواج اینارو طی میکردین

الان ک دیگه ۲۸ سالمه چند ساله از درس فاصله گرفتم ولی بازم دیر نیس. ..تازه ی بچه هم دارم ولی بازم دلم میخواد یجوری خودمو سرگرم کنم...وقتایی ک دخترم میره مدرسه عین سالمندا نشینم تو خونه 

شوهر من یک کلمه حرف جدی نمیتونه بزنه. محبت هم نمیکنه. تنها شانسی که آوردم اینه که ذاتا آدم شاداب و خوشگذرونیه. اینجوری به منم خوش میگذره.

ولی چند وقته انقد با من تند حرف میزنه و سرزنش می‌کنه که همیشه از دستش ناراحتم. نمیتونم به خاطر حرفاش ببخشمش

الان ک دیگه ۲۸ سالمه چند ساله از درس فاصله گرفتم ولی بازم دیر نیس. ..تازه ی بچه هم دارم ولی بازم دلم ...

هرطور شده درستون رو ادامه بدین هر مردی یه قلقی داره مطمئنا بالاخره راضی میشن به خواسته هاتون جامه عمل بپوشونین وگرنه بعدا حسرت میشه شدیدا 

شوهر من یک کلمه حرف جدی نمیتونه بزنه. محبت هم نمیکنه. تنها شانسی که آوردم اینه که ذاتا آدم شاداب و خ ...

این بشر اهل خوش گذرونیم نیس فقط با ماشین ی دور بهمون میزنه...اونم در سکوت

هرطور شده درستون رو ادامه بدین هر مردی یه قلقی داره مطمئنا بالاخره راضی میشن به خواسته هاتون جامه عم ...

برا من ک دیگه از قلق گذشته  چند ساله دارم تلاش میکنم نمیزاره...فقط کاردانی رو گرفتم  ک هیچ ارزشیم نداره

برا من ک دیگه از قلق گذشته چند ساله دارم تلاش میکنم نمیزاره...فقط کاردانی رو گرفتم ک هیچ ارزشیم ند ...

خیلی سخته 

باعث میشه دور از جون به مرور افسرده بشین چون آدم دوست داره تو زندگیش پیشرفت کنه و با قبل خودش متفاوت باشه و ایشون دارن جلوی رشد شما رو میگیرن

خیلی سخته باعث میشه دور از جون به مرور افسرده بشین چون آدم دوست داره تو زندگیش پیشرفت کنه و با قبل خ ...

میگه برو ارایشگری یاد بگیر ک درامد داته باشه  درس خوب نیس و این حرفا...ولی ارایشگریم اصلا اشباع شده 

اره دقیقا همینطوری سالای اول ازدواج خیلی غرمی زدم گلایه می کردم درونگراس،مطلقا حرف نمی زنه الان عادت کردم خودتو سرگرم کلاس و کار خونه و تفریح کن بخرو بپوش وخوش باش به درک که حرف نمی زنه