2777
2789
عنوان

شوهرای شمام اینطورن

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 38 پست
اره دقیقا همینطوری سالای اول ازدواج خیلی غرمی زدم گلایه می کردم درونگراس،مطلقا حرف نمی زنه الان عادت ...

من دخترمو دارم خداروشکر بهترین رفیقم دخترمه  خدا میدونس خیلی تنهام بهم دختر داد. ولی باز وقتی میره مدرسه من خیلی تنها میشم

میگه برو ارایشگری یاد بگیر ک درامد داته باشه درس خوب نیس و این حرفا...ولی ارایشگریم اصلا اشباع شده

بهش بگید دلم میخواد کاری که خودم مدنظرم هست انجام بدم بعدها حسرت نخورم بعدا تو هم پشیمون میشی که نذاشتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگید دلم میخواد کاری که خودم مدنظرم هست انجام بدم بعدها حسرت نخورم بعدا تو هم پشیمون میشی که نذا ...

ممنون ک ب درد دلم گوش دادی. اره بازم میگم ‌...بنظرت برام دیر نشده ۲۸ سالمه.؟

من دخترمو دارم خداروشکر بهترین رفیقم دخترمه خدا میدونس خیلی تنهام بهم دختر داد. ولی باز وقتی میره م ...

منم یه پسر ده ساله دارم باهاش کافه میرم باهم پاساژ میریم خیلی خوبه ولی خوب همسر جای خودداره ،کلا همسر من از لحاظ شخصیتی کم حرف ،سرد و خشک،اگه تفریح و پول وبقیه جیزاشون اوکی باش اینم به چشم نمیاد خواهر،اینا که مشکلات نیستن خوشی زده زیر دلت ،بی خیال باش 

ممنون ک ب درد دلم گوش دادی. اره بازم میگم ‌...بنظرت برام دیر نشده ۲۸ سالمه.؟

خواهش میکنم عزیزم،نه اصلا چرا دیر باشه سنی ندارین شماااا 

بهترین سن برای شروع هر چیزی هست این سن 

منم یه پسر ده ساله دارم باهاش کافه میرم باهم پاساژ میریم خیلی خوبه ولی خوب همسر جای خودداره ،کلا همس ...

اره منم تنهاییامو با دخترم پر میکنم ماشینو برمیداریم میریم دور میزنیم خرید میکنیم پارک و خانه بازی میریم...

کم کم  به ذوق وشوقش بیار می دونم صد درصد درست نمیشن ولی یه امیدی هست،مثلا برنامه بیرون بزار برین با ماشین یه دوری بزنین حالا اگه از لحاظ مالی اوکی نیست وکافه نمی خواین برین با خودت چای وشکلات بردار ،همین که باهم هستین روحیتون باز میشه مثلا باهم بریم سینما فیلم هفتاد سی عالیه کمدی برین ببینین ،یا تنقلات وتخمه بگیر فیلم مورد علاقتون تو خونه باهم نگاه کنید ،من یه عالمه گلدون طبیعی دارم تو خونم یه موقع هایی چای دم می کنم کنار گلدونا خودم به تنهایی حظ می کنم حتما که نباید کسی باشه نورافتاب وگلدون و…

کم کم به ذوق وشوقش بیار می دونم صد درصد درست نمیشن ولی یه امیدی هست،مثلا برنامه بیرون بزار برین با ...

دور ک میبرمون  خودمم رانندگی میکنم ولی خودش هم بگم ببر ن نمیگه مشکلم اینه بلد نیس حرف بزنه  باهاشم حرف میزنم  اصلا انگار ن انگار   ‌...

دور ک میبرمون خودمم رانندگی میکنم ولی خودش هم بگم ببر ن نمیگه مشکلم اینه بلد نیس حرف بزنه باهاشم ح ...

مدلش دیگه کاری نمی تونی بکنی کم کم عادت میکنی بهش فکر نکن همین که سربه راه اهل خیانت وچیزا دیگه نیست بازم خدارو شکر ،شخصیت ادمارو نمیشه تغییر داد،خودت حرف بزن اون شنونده باشه تایید کن