2777
2789
عنوان

دوران نامزد بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 2090 بازدید | 126 پست
هر سری میریم بیرون عزت نفسمو میاره پایین درصورتی ک من چاق نیستم

خب خداروشکر تصمیمت گرفتی

چه سمی بوده چجور تحملش کردی این همه وقت واقعا ماشالله بهت خیلی صبوری

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
😔😔ن دیگه تمومه خیالت راحت

اصلا خودتو نباز هیچی ازت کم نشده

مردم اگه ببینن خودت ناراحتی از این اتفاق زخم میزنن بهت

هم به خودت هم بقیه یادآوری کن این نشونه خدا بوده که قبل عقد تمام اخلاقای بدشو رو کرده

خیلیا تو این دوران نقش بازی میکنن و بعدا گندشون در میاد

خداروشکر کن که زودفهمیدید

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی ببخشیدا این حرفو میزنم ولی انگار موندی رو دست مامان بابات وگرنه تا حالا هزار بار باید جدا می‌شدی ...

😅اشکال نداره حق داری وقتی ازتون همدلی خواستم باید انتظار هر نوع انتقادی داشته باشم

اصلا خودتو نباز هیچی ازت کم نشدهمردم اگه ببینن خودت ناراحتی از این اتفاق زخم میزنن بهتهم به خودت هم ...

اون شب بهش گفتم همینجوری سر عقد برام ی دسته گل بگیر لباسش با خودم بهم گفت باشه من برم ۲میلیون پول دسته گل بدم 

اون شب بهش گفتم همینجوری سر عقد برام ی دسته گل بگیر لباسش با خودم بهم گفت باشه من برم ۲میلیون پول دس ...

😨😨خدا بهت رحم کرده دختر

ممکنه وقتی فهمید میخوای کات کنی رفتارشو موقتا درست کنه و ببخشید به اصطلاح خرت کنه

خواهشا گول نخور

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

وقتی خانوادت اینقدر حمایتت میکنن و خودتم بعد ۷ ماه نامزدی پشیمونی چرا ادامه میدی؟ عکس پخش کنه ؟ مگه الکیه ؟ قانونی میتونی پیگیری کنی و واقعا هم الان تصمیم درست بگیری بهتراز چندسال بعده ک بچه هم داری پابند اونی و مطلقه حساب میشی الان ک اسمتون هم تو شناسنامه هم نیس حتی اگه بود هم توعقد شناسنامه جدید میدن