2777
2789
عنوان

دوران نامزد بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 126 پست
میخواد ک من برم کارا مادرشو بکنم من مریض بودم حالم خیلی خراب بود بهم گفت ی مجلسی هست بیا بریم عکس فر ...

فایده نداره باهاش حرف بزن بگو اینطوری نمی تونی ادامه بدی..... قبلش هم با پدرت صحبت کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فایده نداره باهاش حرف بزن بگو اینطوری نمی تونی ادامه بدی..... قبلش هم با پدرت صحبت کن

پدرم از همه چیز میدونه میگه دستتو نگه دار تا من برم تو میدون گفت هر وقت بخوای برگردی در خونم به روت بازه 

حتی برا چهار تیکه داماد گفت من مبل از پول پاورداریم میخرم 

پدرم از همه چیز میدونه میگه دستتو نگه دار تا من برم تو میدون گفت هر وقت بخوای برگردی در خونم به روت ...

الان واسه خودت مشغله درست نکن آزمون قبول شو بعدش خودت آماده کن واسه رفتن 

بحث خسیس بودن نیست عشقم

ایشون واسه همه خرج میکنه الا تو

ینی چی خواهرشو برده تورو نه!

فدای مادرم چیه

اینا رو میبینی و موندی

فردا برو محضر و جدا شو

عقد شناسنامت پاک میشه نگران نباش فدا سرت 

ول کن این مرتیکه اشغالو

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
نامزدم اون روز بهش گفتم میرم گفت حتما یکیو داری ک همش میگی میخوام برم

پس حتما جدا شو 

من موندم بخاطر چیش وایسادی

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
میخواد ک من برم کارا مادرشو بکنم من مریض بودم حالم خیلی خراب بود بهم گفت ی مجلسی هست بیا بریم عکس فر ...

برای چی موندی فقط بگو تو رو خدا

نه پول میده نه خوش اخلاقه نه عقل داره نه سیاست داره نه شیرین زبونه 

خداوکیلی یهه نکته مثبت تو این بگو که دلت بهش خوش باشه

سنت هم که‌کمه حیف نیست کلی فرصت داری پای این خودت رو هدر میدی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌