2777
2789
عنوان

دوران نامزد بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 126 پست

فقط تنها چیزی که میتونم بگم اینه

هیچ وقت زمانو جوونیو عمرت به عقب بر نمیگرده خودتو بدبخت نکن

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

بحث خسیس بودن نیست عشقمایشون واسه همه خرج میکنه الا توینی چی خواهرشو برده تورو نه!فدای مادرم چیهاینا ...

دقیقا برا همه روا داره الا برای من اگر بهش ی پنج هزاری بدی اونو میبره میده به مادرش دست مادرش پس انداز داشته من خبر نداشتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیزاره از خونه بیرون برم همش فکر میکنه با کسیم یا اینکه نمیزاره مسافرت برم اگر ی روز برم اون روز به ...

داری خودتو بدبخت میکنی دستی دستی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

الان لطفا برای ما مشخص کن خودت میدونی بدرد سطل اشعالی هم نمیخوره چرا موندی باهاش هنوز؟

که‌چی مثلا

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
اخه اگه واقعا به حرف ما عمل میکنی که من خودم میگم طلاق و تمام ولی میدونم که هیچوقت همچی کاری نمیکنی

پسره ی روز تو دعوا گفت برو تا تمام عکسات بزارم اینیستا و داداشات رو تگ کنم

من خودم کسا دیگه رو میبینم چرا دروغ بگم حسودی میکنم الان چند روز دیگه میخوام محضری کنم باید خودم بر ...

وقتی رفتی زیر یک سقف باهاش اینقدر راحت همه‌ نمیگن بهت جدا شو دیگه به عنوان زن مطلقه بهت نگاه میکنن

خودتو نجات بده این هیچ چیز مثبتی نداره بخوای بهش امید داشته باشی