2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ربطی ندارهموعدت کی بوده

6 آذر تا یازدهم ماهانه بودم 

بیست و سوم رابطه داشتم،دقیقا روز تخمک گذاریم بود،یه ربع بعد دوتا اورژانسی خوردم فرداشم دوتا دیگ  

الان یه هفته شده ولی پریود نشدم آخه رو بروشور قرص نوشته باید خونریزی داشته باشید بعد مصرف قرص 

6 آذر تا یازدهم ماهانه بودم بیست و سوم رابطه داشتم،دقیقا روز تخمک گذاریم بود،یه ربع بعد دوتا اورژانس ...

من هیچوقت بعد اورژانسی پر نشدم

ب وقتم میشدم

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

نه عزیزم

بخوری سر وقتش میشی

بعضیا همون ماکسیمم یک هفته ای میشن

بعضیا سر وقتش میشن

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
چقدر ما باهم فرق میکنیم باشه دعا میکنم توم دعا کن فردا بی بی چکم مثبت بشه

ان شاالله به حق حضرت ابوالفضل من فردا پریود میشم توام فردا مامان میشی الهی آمین یا رب العالمین