2777
2789

همش دعوا داریم همشم بخاطر حرف های زن داداشش شوهرم خیلی بچه های داداششو دوست داره خیلی زیاد اینم همیشه میگه بخاطر من دوستشون داره الا من گفتم دیگه خونشون نره پسر هاشو مادر شوهرم همیشه میاره خونمون تو یه ساختمونیم بیشتر وقت ها پسرش خونه ماست گفتم خونشون نرو بعد ما مامان اینا امدم مسافرت شوهرک نیومد بخاطر کارش الان حس میکنم همش بهم دروغ میگه میره خونشون بخاطر همین باهاش دعوا میکنم خیلی حس بدی دارم خیلی زیاد خدا هیچ کسو بی عتماد نکنه یعنی اگه میونتون با شوهرتون خوبه و بخاطر کسی باهاش دعوا نمیکن اصلا به پول نداشتن و خونه شیک توجع نکنین آرامش از همه چی مهم تره من خیلی حالم گرفتس دلم میخاد برم بمیرم خیلی میخام بهش فکر نکنم اما نمیشه تازه جاریم زنگ میزنه میگه شوهرت پسرمو برد فلان جا منم ممیرم و زنده میشم جوابشم میدم که افتخار میکنم شوهرم خوش اخلاقه ولی بعدش با شوهرم دعوا دارم چیکار کنم برام دعا کنین خواهش میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره...زیادی حساسی.مگه ی محبت کردن به بچه های براددش چی میشه؟؟بذار بچه ی خودتون بیاد دیه اصلا اونها ی ...

خیلی حالم بده مثل کابوس شده برامون شب خاب ندارم خیلی زیاد حساس شدم نفسم میگیره بهشون فکر میکنم و میترسم از این همه استرس بلایی سر بچم نیاد😭😭