2777
2789

از مادر شوهرم خانواده شوهرم دلخورم اونا هم بهم بد کردن حالا هم طلبکارانه یه زنگ حتی برای گردن گرفتن اشتباهشون نمیزنن.من شوهرم اعتیاد داشته الان ۶ ماه تو ترکه خانواده شوهرمم خبر داشتن و پنهون کردن.به نظرتون برای تبریک کوتاه زنگ بزنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره زنگ بزن همه اعضای خانواده شوهرت و شوهرت متوجه بشن اینو که تو احترامو رعایت کردی

میترسم مادرشوهرم یه متلک حرفی بزنه من قاطی کنم آخه دلم خیلی ازشون پره تا حالا هم به خاطر احترام جلو خودمو گرفتم 

احترام گذاشتن یه حدی داره اگه رعایت نکردن تو هم مثل خودشون باش

دقیقا شوهرم که خودش خیلی وقته با خانوادش کات کرده اونا هم از چشم من میبینن البته ازش پرسیدم برای مادرت زنگ بزنم روز زن با شک و تردید گفت باشه 

حالا چ گلی ب سرت زدن ک... احترام توروهم نگه نمی‌دارند...پسرشونم ک معتاد بود...

من چون میدونم شوهرم دوباره یروزی با خانوادش آشتی میکنه البته من دیگه برای همیشه باهاشون در حد سلام برخورد میکنم.

دقیقا شوهرم که خودش خیلی وقته با خانوادش کات کرده اونا هم از چشم من میبینن البته ازش پرسیدم برای ماد ...

نمیشه کلا ارتباطو قطع کرد میشه کمتر کرد اما قطع کردن ارتباط درست نیست بالاخره شوهر تو پسر اون خانوادس تو عروسشونی و باید رابتطون هر سال نسبت به سال قبل بهتر شه