درونگر۵۶۷۸ مدیر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 201 عنوان همش دعوا دارم با شوهرم دلم داره میترکه😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 22 پست همش دعوا داریم همشم بخاطر حرف های زن داداشش شوهرم خیلی بچه های داداششو دوست داره خیلی زیاد اینم همیشه میگه بخاطر من دوستشون داره الا من گفتم دیگه خونشون نره پسر هاشو مادر شوهرم همیشه میاره خونمون تو یه ساختمونیم بیشتر وقت ها پسرش خونه ماست گفتم خونشون نرو بعد ما مامان اینا امدم مسافرت شوهرک نیومد بخاطر کارش الان حس میکنم همش بهم دروغ میگه میره خونشون بخاطر همین باهاش دعوا میکنم خیلی حس بدی دارم خیلی زیاد خدا هیچ کسو بی عتماد نکنه یعنی اگه میونتون با شوهرتون خوبه و بخاطر کسی باهاش دعوا نمیکن اصلا به پول نداشتن و خونه شیک توجع نکنین آرامش از همه چی مهم تره من خیلی حالم گرفتس دلم میخاد برم بمیرم خیلی میخام بهش فکر نکنم اما نمیشه تازه جاریم زنگ میزنه میگه شوهرت پسرمو برد فلان جا منم ممیرم و زنده میشم جوابشم میدم که افتخار میکنم شوهرم خوش اخلاقه ولی بعدش با شوهرم دعوا دارم چیکار کنم برام دعا کنین خواهش میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیروز | 22:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگلی1395 عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 1211 خیلی حالم بده مثل کابوس شده برامون شب خاب ندارم خیلی زیاد حساس شدم نفسم میگیره بهشون فکر میکنم و میت ... بحاطز بارداریه....اهمیت نده..جنسیت بچهت چیه؟
درونگر۵۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 201 خب نقطه ضعف دادی دستشون.اصلا اعتنا نکن میدونم سخته ولی تو خودت بریز و از شوهرت نپرس جاریت هم زنگ زد ... هرکاری میکنم که نپرسم نمیشه اینقدر اذیت میشم که باهاش دعوا میکنم اگه نپرسم
درونگر۵۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 201 بحاطز بارداریه....اهمیت نده..جنسیت بچهت چیه؟ هنوز جنسیت معلوم نشده کوچیکه ولی از خدا میخام اول سالم باشه بعد پسر
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 11107 الان که شوهرم بهم دروغ میگه چی اینو کجای دلم بزارم ببین شوهرای مردم که صادق نیست اکثرا تحت فشار دروغ میگن تحت فشار بوده یه دروغی گفته نزار جاریت به هدفش برسه بی تفاوت باش تا تولد عزیزت ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
درونگر۵۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 201 بحاطز بارداریه....اهمیت نده..جنسیت بچهت چیه؟ میگن اگه دختر داشته باشی خیلی استرس و نارحتی داره درسته؟
سوگلی1395 عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 1211 میگن اگه دختر داشته باشی خیلی استرس و نارحتی داره درسته؟ نمیدونم....ولی بدون دختر باشه.۶ ماه بشه.شوهرت دیع اینقد جذبش میشع همه چی یادش میره
درونگر۵۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 201 ببین شوهرای مردم که صادق نیست اکثرا تحت فشار دروغ میگن تحت فشار بوده یه دروغی گفته نزار جاریت به هدف ... خیلی سعی کردم نمیشهعزیزم دعا کن برامون هم دلم آروم شه و میونم خیلی خوب شه بعدم خدا یه پسر سالم بهمون بده🥺
درونگر۵۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 201 نمیدونم....ولی بدون دختر باشه.۶ ماه بشه.شوهرت دیع اینقد جذبش میشع همه چی یادش میره اره ولی شوهرم پسر دوست داره